Neler Yeni

68Bin TL 4070Ti süper sistem alınır mı

spotiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Okan
Merhabalar böyle bir sistem var alınır mı? 1.5 yıl garantisi var hepsinin kutulu vatan dan alınma Şimdiden teşekkürler

G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30​

AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci​

MSI RTX 4070 TI Super 16G Ventus 2X OC 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı​

MSI Mpg B650 Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart​

COUGAR Case MX660 Mesh RGB orta kule file temperli cam 3 RGB ön fan Cougar 850W PSU​

MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm SIVI SOĞUTMA​

1TB SSD 5000lerde okuma yazma hızları tam bilmiyorum

HYPERX Cloud III Kulaklık​

Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi​

VIEWSONIC 27" VX2780-2K 1Ms 170Hz QHD IPS GAMING MONITOR​

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert ash
alınır bence sağlam sistem

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Jiyu
Tek tek toplayacaksanız bence galax 4070 ti süper alabilirsiniz sg model.
Ventus olanlar ısınıyor diyorlar , bu model ısınıyor mu bilmiyorum ama siz bilirsiniz.
Aaa şimdi baktım , zaten neredeyse 0 alırsınız siz o bütçeye 2. el sisteme 60k vermeyin..
Böyle sistemler var mesela 0 ve espor 4070ti süper'i pc hocası çıkarmıştı çıktığında 49k falandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

0 ile aynı fiyata satmak ne ağa dalga mı geçiyorlar ya , bazıları pahalı bile satıyor monitör klavye kulaklık var ayağına

spotiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tek toplayacaksanız bence galax 4070 ti süper alabilirsiniz sg model.
Ventus olanlar ısınıyor diyorlar , bu model ısınıyor mu bilmiyorum ama siz bilirsiniz.
Aaa şimdi baktım , zaten neredeyse 0 alırsınız siz o bütçeye 2. el sisteme 60k vermeyin..
Böyle sistemler var mesela 0 ve espor 4070ti süper'i pc hocası çıkarmıştı çıktığında 49k falandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

0 ile aynı fiyata satmak ne ağa dalga mı geçiyorlar ya , bazıları pahalı bile satıyor monitör klavye kulaklık var ayağına
Bu sistemlere ek manitör falan var onlar da 15 bini buluyor ,+ bu sistemlerde sogutma. Falan filan ekleyince çok geçiyor 68 i hiçbir oyunda 2 k da 70 dereceyi geçmemiş kart görüntüleri var

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Jiyu
10k'ya da 2k monitörler var , bence 60k'ya 4070ti süper sistem alabilirsiniz.
Zaten sisteme kötü demedim , 2. el olmasına rağmen o fiyatı bana yüksek geldi. Bence 0 almanız daha sağlıklı ama siz bilirsiniz.
Yukarıda attığım sistemlerin ilk 2'si parça kalitesi olarak biraz zayıf özelleştirme istiyor ama f/p denilebilir.
3'sü ise iyi fakat fiyatı yükseldi , tek tek toplarsanız hem işlemci hem sistem güzel bir şey alırsınız gibi.

spotiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10k'ya da 2k monitörler var , bence 60k'ya 4070ti süper sistem alabilirsiniz.
Zaten sisteme kötü demedim , 2. el olmasına rağmen o fiyatı bana yüksek geldi. Bence 0 almanız daha sağlıklı ama siz bilirsiniz.
Yukarıda attığım sistemlerin ilk 2'si parça kalitesi olarak biraz zayıf özelleştirme istiyor ama f/p denilebilir.
3'sü ise iyi fakat fiyatı yükseldi , tek tek toplarsanız hem işlemci hem sistem güzel bir şey alırsınız gibi.
Acaba alttaki PC hocasının kasasını güzel özelleştirip buraya atabilir misiniz ben anlamıyorum okadar p yüzden böyle ikinci ellere bakmak zorunda kalıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Jiyu
Acaba alttaki PC hocasının kasasını güzel özelleştirip buraya atabilir misiniz ben anlamıyorum okadar p yüzden böyle ikinci ellere bakmak zorunda kalıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Ben de çok anlamıyorum yeni yeni araştırıyorum , kendimce özelleştirim ama bu sistem çıkalı daha 1-2 ay anca oldu 10k zamlandı.
Aralık ayı indirimleri ya da kampanyaları vs olur bende 4070ti süper güzel f/p bir sistem alırsın kendine 0
tek tek toplarım diyorsan arkadaşlar yardımcı olur zaten sana güzel işlemci anakart vs seçerler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,907
Üyeler
162,577
Son üye
Emr41
Top Bottom