- Bütçe
- 35000
Almak istediğim kasa bu ama 6900 XT sizce su zamanda alinacak bir kartmi?
Genelde Deadlock, Dayz, Squad tarzi oyunlar oynuyorum..
Kasa linki
Kasa linki
Önerebileceğiniz bu fiyatlarda varmı peki?Eski parçalardan oluşuyor. Onun yerine 7500F işlemcili DDR5 sistemlere bakabilirsin.
Arkadaş zaten önedim hocam bende onu öneririm daha güncel bir sistem ve güzel sistem fiyatı da kötü değil Anakart'ı güzel üzmez ram de aynı şekilde ekran kartı da Asus dual zaten kaliteli güzel ssd olarak da daha sonradan sat al yaparak yükseltebilirsin bütçen çıkar ise o sisteme onu al geç derim daha geleceği açık bir sistem olur ve 2k da 7800 XT daha iyidir 6900 XT'denÖnerebileceğiniz bu fiyatlarda varmı peki?
kendin nakit 2.el veya sıfır karışık olarak zaten 27 ye filan toplarsın kazık fiyatAlmak istediğim kasa bu ama 6900 XT sizce su zamanda alinacak bir kartmi?
Kasa linki
sıfır ekran kartında mining muhabbetleri yok mu?kendin nakit 2.el veya sıfır karışık olarak zaten 27 ye filan toplarsın kazık fiyat
anlamadım 2.el ekran kartlarıdna mining var ama fiyatlar çok dip oldugu için minig i takmanıza gerek yoksıfır ekran kartında mining muhabbetleri yok mu?
Pek bilgim yok da aydınlatırsanız sevinirim.
2. El ekran kartı alsam mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabililirmanlamadım 2.el ekran kartlarıdna mining var ama fiyatlar çok dip oldugu için minig i takmanıza gerek yok
Anlayamazsın fiziksel olarak2. El ekran kartı alsam mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabililirm
ikinci el bence daha ucuza toplarsın 6900xt değil de 3080ti da olabilirAlmak istediğim kasa bu ama 6900 XT sizce su zamanda alinacak bir kartmi?
Kasa linki