6900XT İkinci El Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

furrQyy

80+
Reaksiyon skoru
85
6900xt için içinin açılıp açılmaması önemli mi ikinci el alacağım nelere dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim

içi sadece bakım için açıldıysa sorun yok ama parça falan değiştiyse sıkıntı ozaman yada kartın bakımları olamsı gerekenden daha erken yapılş-mışsa miningli oalbilit kart dikkat etmniz gerekli biraz onlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içi sadece bakım için açıldıysa sorun yok ama parça falan değiştiyse sıkıntı ozaman yada kartın bakımları olamsı gerekenden daha erken yapılş-mışsa miningli oalbilit kart dikkat etmniz gerekli biraz onlara
kart kaç yıllık

kart kaç yıllık
ve kullanım amacı ne

Kartın 00/10/2022 tarihi ve sonrasında alınmış olmasına içi açılmamış olmasınada dikkat et

Kartın 00/10/2022 tarihi ve sonrasında alınmış olmasına içi açılmamış olmasınada dikkat et
Tarih neden?
Kartın içi acılmamış olmasi daha iyi fakat açılmışsa da en azindan sadece macun icin acılmasi en iyi senaryo.Garanti etiketi olsa bile açıp tekrar yapıştırması çok basit.Onun için açmadım diyen birisi ise vidalarda tornavida izi var mı ona bakabilirsin.Ek olarak furmark test sonucları+oyun test sonucu da onemli.Furmarkta cw sesi belli olmuyor

kart kaç yıllık

ve kullanım amacı ne

kart bu hocam oyun için kullanacağım ben

Tarih neden?
Kartın içi acılmamış olmasi daha iyi fakat açılmışsa da en azindan sadece macun icin acılmasi en iyi senaryo.Garanti etiketi olsa bile açıp tekrar yapıştırması çok basit.Onun için açmadım diyen birisi ise vidalarda tornavida izi var mı ona bakabilirsin.Ek olarak furmark test sonucları+oyun test sonucu da onemli.Furmarkta cw sesi belli olmuyor
mininig bittiği zamanlar

6900xt için içinin açılıp açılmaması önemli mi ikinci el alacağım nelere dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
yani içinde bir şey bozuldaysa falan içi o yüzden açılmışsa alma tabi satıcı sana bu yüzden açıldıysa bile demez

Bende de Asrock 6900XT Phantom var. Yananlardan. Hot Spot 95, Çekirdek 85 çalışan model. Açıp padleri değişip sıvı metal çaktım 70-72 anca görüyor. UV ve profil yaparsam 65'lerde geziyor. Her açılmış kart mining yada arıza değildir. Aksine 3+ yıllık kart açılmamış ise sorun vardır. Macunlar padler kuruyor.

Ekler

• 17435116253766934617864124237856.jpg
    17435116253766934617864124237856.jpg
    3.3 MB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,766
Üyeler
184,679
Son üye