M takısını bağlantıdan çıkar düzelir hocam.sen bu linki telefon ile atmışsın ya pc den açarken çok garip duruyor o garip görüntüyü nasıl normal pc site görünümüne çeviririm çünkü böyle fiyat gözükmüyor bende
Offf dip ses hala kulaklarımdaGamepower medusa mı ne bi kulaklığını kullanmıştım 2 yıl gayet güzeldi. 4 yıl oldu hala çalışıyor taş gibi
Dostum ben gamepowerın çok ürünü kullandım ve f/p olarak gayet iyilerdi. Mihawk ve Fujin kulaklırını kullandım mesela, fiyatlarına göre çok iyilerdi. Dış malzeme kalitesi çok çok iyi değil plastik ama ses ve mikrofon olarak gayet güzel. Bu üründe kötü değildir ve fiyatı gayet uygun.
arkadaşlar hazır olun birazdan forum çökecek patlamaya son 10 saniyeHoca benim psu gamepower
Kasadaki 1650 super garibanıma bişi olmasın daarkadaşlar hazır olun birazdan forum çökecek patlamaya son 10 saniye
Memnun musunuz uzun kullanımda ?Aynı düşüncedeyim, şuana kadar GamePower'ın sadece Saber RGB Blue Switch klavyesini aldım
Yay sesi çıkıyordu ve Blue Switch en rahatsız edici ses seviyesine sahip switchtir ama güzel klavyeydi ben sadece 6 ay kullandımMemnun musunuz uzun kullanımda ?
neden değiştirdiniz hocam ? neye geçtiniz ?Yay sesi çıkıyordu ve Blue Switch en rahatsız edici ses seviyesine sahip switchtir ama güzel klavyeydi ben sadece 6 ay kullandım
Abdullah Asus Tuf K3 Aura Red Switch indirime koymuştu almıştımneden değiştirdiniz hocam ? neye geçtiniz ?