🔥İndirim 699 ₺ - GamePower Raijin Rainbow 7.1 RGB Oyuncu Kulaklığı

marka olarak güvenilir bence hem mouse hem klavyesini 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.. teknoleji sans isi bir kere klavye bozuldu garantiye gonderdım sanında halledıp yolladılar.

Gamepower gayette guzel marka. Mihawk modelini kullaniyorum yillardir sorunsuz. Smbir hata yada sorundan dolayi genel olarak firmayi kotulemek yersiz

Dostum ben gamepowerın çok ürünü kullandım ve f/p olarak gayet iyilerdi. Mihawk ve Fujin kulaklırını kullandım mesela, fiyatlarına göre çok iyilerdi. Dış malzeme kalitesi çok çok iyi değil plastik ama ses ve mikrofon olarak gayet güzel. Bu üründe kötü değildir ve fiyatı gayet uygun.

Gamepower Ranger aldım zamanında. İndirimi vardı ve üstüne Geforce now hediyesi vardı. 6 ay kullanabildim. Ağır hissettiriyordu ve başımı sıkıştırıyordu. Özellikle ilk haftalarda uzun süre kullanımda başımı ağrıtıyordu. RGB kapanmıyordu, bilgisayar kapılı olsa bile. Ses kalitesi güzeldi fiyatına göre ama diğer nedenler çok daha ağır bastı.

Şu an Havit Gamenote H2002E kullanıyorum. Ses kalitesi daha düşük ama daha rahat. Değil 8 - 10 saat, 2 saatten fazla bilgisayar başında duracaksanız uzak durun derim.

Gamepower Ranger: 395 gr
Gamepower Raijin: 351 gr
Havit Gamenote H2002E: 100 gr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,744
Son üye
kabuterimon