699Mhz Ram olur mu?

bruuak

80+
Reaksiyon skoru
198
Merhaba bilgisayarımda tek slot 4gb ram var. Kasanın içini açıp ramime baktığımda üstünde herhangi bir bilgi göremiyorum. Speccy uygulaması ile baktığımda 699Mhz hıza sahip olduğunu gösteriyor. Ancak internette aradım biraz 699Mhz ram olabilir mi acaba diye herhangi bir sonuç bulamadım. Yani acaba 699Mhz hıza sahip ramler var mı benim ram hızım 699Mhz mi yoksa ben oc yapmadığım için öyle mi gözüküyor. Şimdiden teşekkürler

bende ne duydum ne gördüm yanlış bir şeyler var yanlış gösteriyor olabilir çözersen sorunu bana yazar mısın?

o sayıyı 2ile çarpınca mhz si ortaya çıkıyor

Merhaba bilgisayarımda tek slot 4gb ram var. Kasanın içini açıp ramime baktığımda üstünde herhangi bir bilgi göremiyorum. Speccy uygulaması ile baktığımda 699Mhz hıza sahip olduğunu gösteriyor. Ancak internette aradım biraz 699Mhz ram olabilir mi acaba diye herhangi bir sonuç bulamadım. Yani acaba 699Mhz hıza sahip ramler var mı benim ram hızım 699Mhz mi yoksa ben oc yapmadığım için öyle mi gözüküyor. Şimdiden teşekkürler
2 ile çarp, gerçek değeri çıkan sayı, biraz matematik hadi bakalım :).

Eğer bellekler DDR veya DDR2 iki ise olabilir. Ama DDR3 ise o rakamı 2 ile çarpmanız gerekiyor.

Şimdi açıp bilgisayarı baktım görev yöneticisinden baktığımda 1333mhz yazıyordu. Aıda64 ile baktığımda gerçek saat:667Mhz etkin saat: 1333Mhz yazıyor. Biostan baktığımda ise memory frequency autoda. Şimdi aklıma takılan tek bir şey var. Şuan 1333Mhz de değil mi yoksa ekstra biosdan ram hızını ayarlamam gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Geri