- Bütçe
- 6000
Şu şekilde 2 adet monitör seçtim bunlardan hangisi daha iyidir ya da bunlar dışında tavsiye ettiğiniz monitör var mıdır
İlki ghosting kralı, 2. si alınmaz. İyi ki sadece markaya bakarak hemen monitör almak yerine foruma sormuşsunuz. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Şu şekilde 2 adet monitör seçtim bunlardan hangisi daha iyidir ya da bunlar dışında tavsiye ettiğiniz monitör var mıdır
bakabilirsiniz
5.500 TL'e üst seviye renk gamutu ve kontrast sunan monitör var.6kya monitörün çok kaliteli olcağını
Pek competitive oyun oynamıyorum monitörün renk skalası vs daha önemli benim içinİlki ghosting kralı, 2. si alınmaz. İyi ki sadece markaya bakarak hemen monitör almak yerine foruma sormuşsunuz. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Elinizde link var mıdır hocam inceleyeyim5.500 TL'e üst seviye renk gamutu ve kontrast sunan monitör var.
Aoc 24G42EPek competitive oyun oynamıyorum monitörün renk skalası vs daha önemli benim için
Elinizde link var mıdır hocam inceleyeyim
Genellikle hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz?Pek competitive oyun oynamıyorum monitörün renk skalası vs daha önemli benim için
Hikaye ve strateji oynuyorum daha çokGenellikle hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz?
Bütçeniz artabilirse bu mükemmel bir tercih:Hikaye ve strateji oynuyorum daha çok