Neler Yeni

6k bütçe, bu 3 monitörden hangisi?

Consul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zahter
Oyun ağırlıklı kullanılacak. Sinerjiden samsung g4 modelini siparis verdim ama aklim iyice karisti. Msi gf65 thin 9 sexr laptopta kullanacağım rtx 2060 ekran karti var. Dp çıkışı yok hdmi ile bağlı olacak.

ugur44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
uğur özhan
27" bi ekran alsan daha iyi olurdu. oyun genelinde 27" ekrankar tam ideal boyut bence

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
27 olsun dersen o bütçede ips panel yok

24 yeterli dersen bunu ikisinden birisini alabilirsin

Consul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zahter
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27" bi ekran alsan daha iyi olurdu. oyun genelinde 27" ekrankar tam ideal boyut bence
Valla sirf buyuk diye almak mantikli gelmiyor. Gorus acim 27 icin az kalıyor. Derinliği geniş bir masa gerekiyor. Bir de 27" 2k çözünürlük olmadan cogu kullanici görüntünün camurlastigini soyluyor. Bence boyu degil işlevi önemli 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 olsun dersen o bütçede ips panel yok

24 yeterli dersen bunu ikisinden birisini alabilirsin

Attiklarinizda hdr10 yok, parlakliklari da benim attiklarimin daha iyi diye dusunuyprum

KAY/O

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
Oyun ağırlıklı kullanılacak. Sinerjiden samsung g4 modelini siparis verdim ama aklim iyice karisti. Msi gf65 thin 9 sexr laptopta kullanacağım rtx 2060 ekran karti var. Dp çıkışı yok hdmi ile bağlı olacak.

Düşünmeden Samsungu yapıştır

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
samsungu aldım ve iade ettim istersen incehesaba giriş yapıp iademi ve sebebiyle birlikte ss atabilirim firma da inceledi ve sorunu kendisi kabul etti 27 olanını almıştım o monitörün ghosting vardı kronik mi bilmiyorum ama samsunglarda ghosting var diye biliyorum şunu önerebilirim https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ce=pc&utm_term=k&v=1.82.7&wt_pc=akakce.c.k.pc galiba sepette 4.999 a düşüyordu dün bu birisi paylaşmıştı da hatırlayamadım düşmüyorsa da fiyatı bence iyi samsung da o tür sorun olmaz diyen varsa onu al tabii ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,017
Üyeler
165,623
Son üye
Bahattin Demir1
Top Bottom