6k Les Paul Elektro Gtar önerisi

Cihangir

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,602
Elektro gitar almayı düşünüyorum en fazla 6k ya alabilirim amfi ile birlikte mi bu parayı vermeliyim sadece gitara mı. Elektro Les Paul almayı düşünüyorum 2. elde olur hangi marka almalıyım. renk siyah ve kırmızı yoksa başka da olur fatk etmez

Les Paul başlangıç için pek uygun olmayan bir gitar. Les Paul istemenizde belirli sebep var mı?

Les Paul başlangıç için pek uygun olmayan bir gitar. Les Paul istemenizde belirli sebep var mı?
başlangıç için uygun bence baktığım videolarda hangi gitarı istiyorsanız onun çalarsınız diyolardı. klasik var 2008 den beri duruyor ama onu çalmak istemiyorum. Sebep izlediğim videolarda ki parçalaı çalmak istiyorum

bu tür çalmak istiyorum

başlangıç için uygun bence baktığım videolarda hangi gitarı istiyorsanız onun çalarsınız diyolardı. klasik var 2008 den beri duruyor ama onu çalmak istemiyorum. Sebep izlediğim videolarda ki parçalaı çalmak istiyorum

bu tür çalmak istiyorum
İki video da kullanılamıyor.

Evet bu arada, düzgün çalıştıktan sonra her gitarda bir şekilde bir şeyler çalarsınız fakat Les Paul modeller diğer gitar modellerine göre çok daha ağır, cüsseli ve kalın saplı bir modellerdir. Başlangıç için zorlayabilir. Jackson JS11 gibi modeller başlangıç için daha çok öneriliyor. O tarz bir gitarla başlamak teknik gelişim açısından daha yararlı olabilir.

İki video da kullanılamıyor.

Evet bu arada, düzgün çalıştıktan sonra her gitarda bir şekilde bir şeyler çalarsınız fakat Les Paul modeller diğer gitar modellerine göre çok daha ağır, cüsseli ve kalın saplı bir modellerdir. Başlangıç için zorlayabilir. Jackson JS11 gibi modeller başlangıç için daha çok öneriliyor. O tarz bir gitarla başlamak teknik gelişim açısından daha yararlı olabilir.
manga da çalmak istiyorum o yüzden les paul

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

video link atıyorum olmuyor nedense

Manga çalmak için Les Paul şart değil, diğer gitarlarla çalınır gayet iyi bir şekilde. Yine de siz bilirsiniz.

Bu bütçede Les Paul olarak alınabilecek bir tek Epiphone var. 3800 civarında.

Bence yine de yukarıda dediğim JS11 gibi modellere bakın. Ibanez de olabilir.

amfi ne almalım peki ortalama kaç tl

amfi ne almalım peki ortalama kaç TL
Alacağın amfiye göre değişir. Her fiyata var. Başlangıç için en çok önerilen amfi Blackstar ID Core 10 v3. İçinde dahili ses kartı var, hazır presetler var ayarlar var. Bayağı bir işini görür. Sıfırları en son 3500 civarındaydı, şu an ne kadardır bilemiyorum. Sıfır olması şart değil, bulursan ikinci el de alabilirsin.

Bu konu ve konuya cevap olarak linki bırakılan konuları okuyarak daha fazla bilgi sahaibi olabilirsin.

Bence başlangıç için en ideal amfilerden biri Blackstar ID Core 10 v3. Bütçeni ayarlıyabiliyorsan onu al.

4000 sıfırı bakayım 2. el çok fark yoksa sıfır alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,588
Üyeler
189,296
Son üye
alizorlu41