Temiz bulabilirsen rtx 3060 tirisksiz yorulmamış kart lazım güncel olsun üzmeyecek bir kart lazım güncel oyunlarda 1080p de amd hariç bulaşmıyorum wattman mevzusundan inatla önermeyin teşekkürler
Facebook gruplarından bulursun, ama miningsiz iyi bir model bulabilir misin bilmiyorum, biraz kurcalaman lazım.o paraya 3060 gelmiyor 3060 ti nasıl bulcam ç
o paraya 3060 gelmiyor 3060 ti nasıl bulcam ç
İZMİRDE yokAlıntıyı görüntüle
biraz çıkarsanız facebook gruplarında bulunabiliyor hocam
Hocam acikcasi garanti önemli değil mining yememisse yeterli zaten 3060larin neredeyse hepsi miningli. Mining yapilinca garanti bi ise yaramiyor.İZMİRDE yok
Hocam param güvende ile alın.İZMİRDE yok oda
6.5 a Rtx 3060 3 aylık kart vereyim pcyi parça parça sattım yurt dışında yaşayacağım kutusunda duruyorrisksiz yorulmamış kart lazım güncel olsun üzmeyecek bir kart lazım güncel oyunlarda 1080p de amd hariç bulaşmıyorum wattman mevzusundan inatla önermeyin teşekkürler
o yüzden eylül 2022 sonrası arıyorumHocam acikcasi garanti önemli değil mining yememisse yeterli zaten 3060larin neredeyse hepsi miningli. Mining yapilinca garanti bi ise yaramiyor.
yer nere6.5 a Rtx 3060 3 aylık kart vereyim pcyi parça parça sattım yurt dışında yaşayacağım kutusunda duruyor
Trendyoldan alınma 12 gb Gainward Ghost
alınmaz
6 k bütçe var knk ya komisyonu da bana çakıyorlar kartta arıza var diyelim güvende ücretini de bana çakıyorlar gerek yok öyle saçmalıklaraHocam param güvende ile alın.