Neler Yeni

7.000 TL Ye kadar Laptop önerisi lütfen

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Bütçe
7000
Selamlar arkadaşlar,arkadaşım için Leptop arıyorum 7.000 TL ye kadar. Arkadaşım Kripto para ile uğraşıyor ve sadece browserde Kripto para grafiklerine falan bakacak oyunla işi yok kasmadan,donmadan gezinebilecegi,belki bi fifa,Pes oynayabilecegi bir Laptop önerisinde bulunabilirmisiniz lütfen.

Gaming.gen ve İncehesap sitelerinden öneride bulunmayın lütfen :) Neden olduğunu sormayın lütfen :)

Son düzenleme:

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Selamlar arkadaşlar,arkadaşım için Leptop arıyorum 7.000 TL ye kadar. Arkadaşım Kripto para ile uğraşıyor ve sadece browserde Kripto para grafiklerine falan bakacak oyunla işi yok kasmadan,donmadan gezinebilecegi,belki bi fifa,Pes oynayabilecegi bir Laptop önerisinde bulunabilirmisiniz lütfen.

Sadece İtopya.com sitesindeki Laptop'lardan önerirseniz sevinirim :) Neden olduğunu sormayın lütfen :)

sadece bu var bu da işini görür büyük ihtimalle

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz

Sadece İtopya.com sitesindeki Laptop'lardan önerirseniz sevinirim :) Neden olduğunu sormayın lütfen :)
bence ikna et 5k ya laptop 2k ya da buyuk ekran bir monitor alsın örn 32

Flamesa

80+ Silver

Bütçenize uygun 3 tane laptop var hiçbiride alınmaz. Başka sitelerden alma şansınız varsa oradan alın.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
bence ikna et 5k ya laptop 2k ya da buyuk ekran bir monitor alsın örn 32
örn
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1219710695.html + https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a32-v1-1/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işimi görür mü acaba? Diğer sitelerde satılanlara göre kazık mı sizce bu? Laptop'tan anlamıyorum.
benim attığım şekilde daha mantıklı

Flamesa

80+ Silver

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Top Bottom