Neler Yeni

7.000 TL Ye kadar Laptop önerisi lütfen

Flamesa

80+ Silver

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
7.000 TL ye kadar oyuncuda olsa olur oyuncuyla normal arasında bir fark var mı ki? fiyat hariç?
Günlük kullanım için Huawei MateBook serisine bakabilirsiniz:

Oyun oynamadığınız için oyuncu laptopu önermiyorum.

Siz önerseniz hepsiburada.comdan birtanesini seçip olmaz mı özellikleri bana çok yabancı saydıgım şeyleri yapabilsin yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günlük kullanım için Huawei MateBook serisine bakabilirsiniz:

Oyun oynamadığınız için oyuncu laptopu önermiyorum.
Bu nasıl sizce?

Pes 2021 gbi ufak tefek oyunlarıda oynatsın kasmadan donmadan,İnternette donmadan gezinsin yeterli benim için.

Birde bu Notebook'larda Ekran kartı olmuyor mu? Ekran kartı bilgisi verdiğini görmedim Hepsiburada.comdakilerde

Akiran

80+ Silver
7.000 TL ye kadar oyuncuda olsa olur oyuncuyla normal arasında bir fark var mı ki? fiyat hariç?

Siz önerseniz hepsiburada.comdan birtanesini seçip olmaz mı özellikleri bana çok yabancı saydıgım şeyleri yapabilsin yeterli.

Bu nasıl sizce?

Pes 2021 gbi ufak tefek oyunlarıda oynatsın kasmadan donmadan,İnternette donmadan gezinsin yeterli benim için.

Birde bu Notebook'larda Ekran kartı olmuyor mu? Ekran kartı bilgisi verdiğini görmedim Hepsiburada.comdakilerde
Oyuncu laptopu harici ekran kartı da içerir. Belirttiğiniz laptop günlük kullanımda işinizi görecektir, daha güçlü işlemci içerdiği için bu modeli de tercih edebilirsiniz:

Son düzenleme:

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Teşekkürler. Bu sistem ile ilgili bir anket açayım sonuçlar ne çıkacak bakalım :) Birde Hepsiburada.com'un satıcıları güvenilir mi sizce? Sorun çıkarsa geri iade prosedürü konusunda sıkıntı yaşarmıyız acaba?
Oyuncu laptopu harici ekran kartı da içerir. Belirttiğiniz laptop işinizi görecektir, daha güçlü işlemci içerdiği için bu modeli de tercih edebilirsiniz:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,526
İsim
Mert Can Ergün

Akiran

80+ Silver
Teşekkürler. Bu sistem ile ilgili bir anket açayım sonuçlar ne çıkacak bakalım :) Birde Hepsiburada.com'un satıcıları güvenilir mi sizce? Sorun çıkarsa geri iade prosedürü konusunda sıkıntı yaşarmıyız acaba?
Hepsiburada'nın satıcıları güvenli, iade yapabilirsiniz.

Nachi

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,990
Üyeler
169,041
Son üye
Aloneee
Top Bottom