https://www.akakce.com/laptop-noteb...d-4gb-gtx1650-15-6-fhd-fiyati,1305708723.html
Sepette 6500TL
Ultrabook tarzı isterseniz 6100 oluyor sepette.
Sepette 6500TL
Ultrabook tarzı isterseniz 6100 oluyor sepette.
Günlük kullanım için Huawei MateBook serisine bakabilirsiniz:Değiştirdim başlıgı![]()
Günlük kullanım için Huawei MateBook serisine bakabilirsiniz:
Oyun oynamadığınız için oyuncu laptopu önermiyorum.
Bu nasıl sizce?Günlük kullanım için Huawei MateBook serisine bakabilirsiniz:
Oyun oynamadığınız için oyuncu laptopu önermiyorum.
Oyuncu laptopu harici ekran kartı da içerir. Belirttiğiniz laptop günlük kullanımda işinizi görecektir, daha güçlü işlemci içerdiği için bu modeli de tercih edebilirsiniz:7.000 TL ye kadar oyuncuda olsa olur oyuncuyla normal arasında bir fark var mı ki? fiyat hariç?
Siz önerseniz hepsiburada.comdan birtanesini seçip olmaz mı özellikleri bana çok yabancı saydıgım şeyleri yapabilsin yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıl sizce?
Pes 2021 gbi ufak tefek oyunlarıda oynatsın kasmadan donmadan,İnternette donmadan gezinsin yeterli benim için.
Birde bu Notebook'larda Ekran kartı olmuyor mu? Ekran kartı bilgisi verdiğini görmedim Hepsiburada.comdakilerde
Oyuncu laptopu harici ekran kartı da içerir. Belirttiğiniz laptop işinizi görecektir, daha güçlü işlemci içerdiği için bu modeli de tercih edebilirsiniz:
Hepsiburada'nın satıcıları güvenli, iade yapabilirsiniz.Teşekkürler. Bu sistem ile ilgili bir anket açayım sonuçlar ne çıkacak bakalımBirde Hepsiburada.com'un satıcıları güvenilir mi sizce? Sorun çıkarsa geri iade prosedürü konusunda sıkıntı yaşarmıyız acaba?
![]()
HP Gaming Pavilion 15-ec2035nt 4g8u3ea Ryzen 5 5600h 8gb Ram 512gb Ssd 4gb Gtx1650 15.6" Fhd Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP Gaming Pavilion 15-ec2035nt 4g8u3ea Ryzen 5 5600h 8gb Ram 512gb Ssd 4gb Gtx1650 15.6" Fhd arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com