7.200 7.300 bandında bir sistem (yayın ve oyun)

Şimdi parça parça alamıyorum çünkü sistem toplamayı bilmiyorum yoksa bende parça parça alıp daha ucuza getiririm de o yüzden hazır sistem kovalıyorum :(
Düşündüğün kadar zor değil.
Yaparsın sen.

Reis yanlış bir şey yaparsam felan sıkıntı olur garantiden çıkar felan elimde bi bütçe var bir daha da alamam PC felan alacağım son PC bu olacak çünkü :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis yanlış bir şey yaparsam felan sıkıntı olur garantiden çıkar felan elimde bi bütçe var bir daha da alamam PC felan alacağım son PC bu olacak çünkü :)

Düşündüğün kadar zor değil.
Yaparsın sen.
Bilgisayar mezunuyum lisede ama daha önce kasa dizmedim hiç yani biraz garip ama öyle :)

Çok zor değil, dikkat etmen 1-2 şey var. ( işlemci - soğutucu montajı )
Onun haricinde hiç bir zorluğu yok. Kablo takıyorsun sadece.
Yeni sistem bi gelsin reis ona göre bir karar verelim seninle.

Beklersem Eylül ekime kadar beklemem lazım covid pandemi kısa sürede geçecek gibi durmuyor dolar da düşecek gibi durmuyor

Ne kadar beklemem gerekiyor onu söylerseniz belki biraz daha beklerim ama kimse süre veremez ki nisan ayındayız Mayıs Haziran Temmuz var ayrıca haziranda covid bitecek de diyemeyiz suan da yoksa beklerim gerçekten bitecek deseler.
1660Tİ istersen reis şuan asus rog strix iyi bir indirimde https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ti-strix-gtx1660ti-a6g-gaming-p-HBV00000KHE9G

Yok kardeşim en kötü 2060 düşünüyorum ama istediğim kart suan da 2060 süper

Olur reis, açarsın konu bakarız.

Geçen konuda soracaktım, unuttum.
Fotoğraf Mersin Marina Özsüt'ten mi?
Evet Mersin marina.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,935
Üyeler