7.200 7.300 bandında bir sistem (yayın ve oyun)

Teknopanda sistem var ama fiyatları baya yüksek beklemeniz daha yararlı olacaktır.
Beklersem Eylül ekime kadar beklemem lazım covid pandemi kısa sürede geçecek gibi durmuyor dolar da düşecek gibi durmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar beklemem gerekiyor onu söylerseniz belki biraz daha beklerim ama kimse süre veremez ki nisan ayındayız Mayıs Haziran Temmuz var ayrıca haziranda covid bitecek de diyemeyiz suan da yoksa beklerim gerçekten bitecek deseler.

Beklersem Eylül ekime kadar beklemem lazım covid pandemi kısa sürede geçecek gibi durmuyor dolar da düşecek gibi durmuyor

Ne kadar beklemem gerekiyor onu söylerseniz belki biraz daha beklerim ama kimse süre veremez ki nisan ayındayız Mayıs Haziran Temmuz var ayrıca haziranda covid bitecek de diyemeyiz suan da yoksa beklerim gerçekten bitecek deseler.
Doğru söylüyorsun incehesap gaming gecesinden indirim kovalayıp parça parça alabilirsin.

Doğru söylüyorsun incehesap gaming gecesinden indirim kovalayıp parça parça alabilirsin.
parça parça mantıklı ama ben birleştiremem yani daha önce hiç yapmadım kasayı kurabileceğimi sanmıyorum :) o yüzden hazır sistem kovalıyorum.

en uygun böyle galiba işlemci için soğutma da lazım ve kasayı da düşürebilirsiniz.

Ürün TipiÜrün İsmiAdetBirim Fiyatı
İşlemciAMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci11380 TL
AnakartMSI B450M-A PRO MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart1540,73 TL
BellekXPG GAMMIX D30 16GB(2x8G)1600 TL
Ekran KartıMSI GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB GDDR6 192 Ekran Kartı13099 TL
Sabit DiskToshiba 2TB 64MB 7200rpm (DT01ACA200) Harddisk1471,27 TL
SSD DiskToshiba 500GB OCZ NVMe RC500 Okuma 1700MB-Yazma 1600MB M.2 SSD (THN-RC50Z5000C8)1581 TL
KasaCorsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa1773,67 TL

7444 TL HDD yi çıkarabilirsin dilersen farklı sitelerden en ucuz hesaplanan fiyatlar parça halinde hepsiburada vatan n11 trendyol sinerji

En fazla 1 bin TL düşsün diyelim ayrıca doların düşeceği malum bence dolar o kadar düşmez dolar düşmezse parça fiyatları da çok düşmez yani bir yandan haklısınız ama tam tersi olursa fiyatlar almadım diye sıkıntı yaşarım bu seferde

Şu anki fiyatlardan 1000 tl düşecek ama beklersen 2k monitor alır keyfine bakar,Yada sistemini rtx 2070s bile yaparsın

İşlemciyi 5 3600 yap,7400 tlyi geçmiyor

Arkadaşlar sağlam bi sistem önerme şansınız varmı
Burak reis, o kadar sistem önerdik.
Beğenmedin.
Bak dolar 6.95 TL oldu.

Abdullah yeni DA sistemini yayınlayacak.
Yarın da Gaming Gecesi indirimleri var.

Onları bekle, duruma göre toparlarız.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Arkadaşlar sağlam bi sistem oyunlarda ve yayında sorun yaratmayacak ısınma problemi olmayacak bir sistem önerme şansınız varmı bütçe bu civarda daha fazla çıkamam her türlü fikirlere açığım önerdiğiniz sistemleri karşılaştırıp bir karar verelim sizin yardımlarınızla.
https://www.incehesap.com/pch-s-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-45066/#anakart işlemciyi R5 3600 yaparsan tadından yenmez

Arkadaşlar sağlam bi sistem oyunlarda ve yayında sorun yaratmayacak ısınma problemi olmayacak bir sistem önerme şansınız varmı bütçe bu civarda daha fazla çıkamam her türlü fikirlere açığım önerdiğiniz sistemleri karşılaştırıp bir karar verelim sizin yardımlarınızla.
Birde bu var bütçen yetmezse https://www.itopya.com/teknopanda-a...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ islemciyi r5 3600 yap gerisinide ayarla bende senin gibi sistem topluyorum suan monitör dahil 8650 tl bütçem var bu ikisinden birini secip yanına r5 3600 ekleyecegim monitör olarakta https://www.hepsiburada.com/acer-kg...1Zyw-ZN0WkVq0gbCMuhyWcTkcaVn0N6RoCTj8QAvD_BwE alacagım ben birde mouse alacağım

• Hahaha
Burak reis, o kadar sistem önerdik.
Beğenmedin.
Bak dolar 6.95 TL oldu.

Abdullah yeni DA sistemini yayınlayacak.
Yarın da Gaming Gecesi indirimleri var.

Onları bekle, duruma göre toparlarız.
Reis çok haklısın İnan bazı yerler yanlış yaptım bir ara bütçeyi oluşturamadım ondan da alamadım o yüzden geç kaldık Abdullah’ın sistemini bekliyorum ama o galiba biraz düşük bir sistem yapacak gibi geliyor bana 1660 ti felan kullanacak herhalde yinede 1 haftaya yayınlar herhalde değil mi.

Ürün TipiÜrün İsmiAdetBirim Fiyatı
İşlemciAMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci11380 TL
AnakartMSI B450M-A PRO MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart1540,73 TL
BellekXPG GAMMIX D30 16GB(2x8G)1600 TL
Ekran KartıMSI GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB GDDR6 192 Ekran Kartı13099 TL
Sabit DiskToshiba 2TB 64MB 7200rpm (DT01ACA200) Harddisk1471,27 TL
SSD DiskToshiba 500GB OCZ NVMe RC500 Okuma 1700MB-Yazma 1600MB M.2 SSD (THN-RC50Z5000C8)1581 TL
KasaCorsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa1773,67 TL

7444 TL HDD yi çıkarabilirsin dilersen farklı sitelerden en ucuz hesaplanan fiyatlar parça halinde hepsiburada vatan n11 trendyol sinerji
Hdd yi çıkartıp ekran kartını 2060 süper yapsak

• Beğen
Reis çok haklısın İnan bazı yerler yanlış yaptım bir ara bütçeyi oluşturamadım ondan da alamadım o yüzden geç kaldık Abdullah’ın sistemini bekliyorum ama o galiba biraz düşük bir sistem yapacak gibi geliyor bana 1660 ti felan kullanacak herhalde yinede 1 haftaya yayınlar herhalde değil mi.
23 saat önce Instagram hikayesi paylaşmış.
"Yeni sistem toplama? Evet geliyor" diyerek.
1 haftadan kısa sürebilir.

https://www.incehesap.com/pch-s-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-45066/#anakart işlemciyi R5 3600 yaparsan tadından yenmez

Birde bu var bütçen yetmezse https://www.itopya.com/teknopanda-A...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ islemciyi r5 3600 yap gerisinide ayarla bende senin gibi sistem topluyorum suan monitör dahil 8650 tl bütçem var bu ikisinden birini secip yanına r5 3600 ekleyecegim monitör olarakta https://www.hepsiburada.com/acer-kg241qs-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-um-ux1ee-s01-p-HBV00000RUUJU?magaza=BOZDAN Teknoloji&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjwhOD0BRAQEiwAK7JHmOkSfA7PvMUwpO-CA-W7PV1Zyw-ZN0WkVq0gbCMuhyWcTkcaVn0N6RoCTj8QAvD_BwE alacagım ben birde mouse alacağım
Bende bu sistemi düşünüyorum 3600 ekleyip birde Hdd ekleyeceğim 1 tb

23 saat önce Instagram hikayesi paylaşmış.
"Yeni sistem toplama? Evet geliyor" diyerek.
1 haftadan kısa sürebilir.
O zaman o sisteme bi bakalım eğer beklediğimizin altında çıkarsa ortak bir karar verelim reis

• Beğen
Geri