https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/ valorant için iyiOnline oyunlar oynayan birisiyim valorant oynamak için sistem tavsiyesi alırım acilinden
knk apu sistemler hakkında hiçbir bilgim yok apu sistemlere güvenebilir miyim ondan da emin değilim
apu sistem alsam sonradan buna ben ekran kartı takabilir miyim atıyorum 1660 super veya rx580 gibi bi sorun olur mu ?knk apu sistemler hakkında hiçbir bilgim yok apu sistemlere güvenebilir miyim ondan da emin değilim
Takarsınız sıkıntı olmaz. Rx6600 veya rtx2060 tavsiye ederim şimdidenknk apu sistemler hakkında hiçbir bilgim yok apu sistemlere güvenebilir miyim ondan da emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
apu sistem alsam sonradan buna ben ekran kartı takabilir miyim atıyorum 1660 super veya rx580 gibi bi sorun olur mu ?
İmzam da gördüğün sisteme 4650g ile başlayıp sonrasında rx6600 taktım ve işlemciyi satıp 5600 e geçtim. Sende benim yaptığım gibi yapabilirsin. Merak etme bir sıkıntı olmazapu alıp sonradan pişman olursam diye çekinmiyo değilim knk sağol cevabın için
hocam elimde sistem var isterseniz yardımcı olabilirimOnline oyunlar oynayan birisiyim valorant oynamak için sistem tavsiyesi alırım acilinden
İKİNCİ EL AL kankka kartı dizersin ort bişeyOnline oyunlar oynayan birisiyim valorant oynamak için sistem tavsiyesi alırım acilinden
Sadece valo değil arkadaşlarla The forest gibi kendim cod da oynuyorum beni 3-4 sene götürsün yeterİKİNCİ EL AL kankka kartı dizersin ort bişey
Monitörüm var aga 165hz onu aldımBence bilgisayara vereceğin bütçeyi monitöre harca yüksek hz düşük input lag bir monitör daha önemli olur senin için. Nvidia refleks için nvidia bir ekran kartı bakmanda da yarar var. Giriş seviye 16xx serisi ve ortalama bir işlemcili ikinci el bulabilirsin