Leaden_Viever
80+ Bronze
O vardı zaten ama bir arkadaşa hediye alabilirdim belki8 kuruşla The Forest'ı kaçırdın.
Başka öneriniz var mı hocamgamepasste vardı sanırım ama aldımHellblade: Senua's Sacrifice on Steam
From the makers of Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, and DmC: Devil May Cry, comes a warrior’s brutal journey into myth and madness. Set in the Viking age, a broken Celtic warrior embarks on a haunting vision quest into Viking Hell to fight for the soul of her dead lover.store.steampowered.com
8 tl yi geçmesin miBaşka öneriniz var mı hocam
Hocam tam 7,92tl var şimdi karta para atmayada üşeniyom8 TL yi geçmesin mi
Hocam tam 7,92tl var şimdi karta para atmayada üşeniyom
Sana hediyem olsun. Steam kodunu at 7 days to die alacam sana. Çok keyifli bir oyun.Arkadaşlar kartta 7, 92 TL var ne alabilirim
@Yusufx
Kod değil hocam kartla alcamSana hediyem olsun. Steam kodunu at 7 days to die alacam sana. Çok keyifli bir oyun.
Onu demiyorum. Steam arkadaşlık kodunu yaz. Ben sana oyun hediye edecem.Kod değil hocam kartla alcam
Hocam yok sağolun ben kendim alcamOnu demiyorum. Steam arkadaşlık kodunu yaz. Ben sana oyun hediye edecem.
15e tamamla batman collection al bence.Hocam yok sağolun ben kendim alcam
Batman arkham origins uygun duruyor onu alcam galiba ma başka öneriniz varsa bekliyorum