2 3 ilanında pg var hocam satıcının isterseniz bir sorun. Ram kendiniz ekleyebilirsiniz eklemişken termal bakım ve isteğe bağlı sıfır batarya da olabilir...
Çok teşekkür ederim hocam gerçekten bana bir şey daha öğretmiş oldun fakat bu param güvendeli değil param güvendeye uygun laptoplar bulabilir misin veya...
Uzun ömür açısından bunlar kat be kat daha iyi hocam. Bir şekilde ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum. DDR 4-5 oyunda bile fark etmiyor, ders ve ofiste hiç...
Kibar bir laptop lazım thinkpad falan eski modeller değil mi yeni güncel olarak ne alabilirim link atarsan sevinirim 14 inç olması lazım kücük bir laptop
Facebook gruplarında bazen 5-10 gün test garantisi verenler olabiliyor. 1 hafta sonra patlaması pek olası değil. Güvenilir referanslı birinden aldıktan...
Laptoplarda sorunlu laptop satanları çok gördüm bazıları 1 hafta sonra falan patlıyordu gibi ikinci el biraz korkutuyorda bu macbooklarda falan ne durumda...
Macbookla ilgili gerçekten bir şey bilmiyorum ikinci el temizler hangisidir veya param güvendeli olanları bulup bana dmden atman mümkün mu daha çok mutlu olurum.
2. Ele yönelmenizi tavsiye ederim hocam. Bütçeyi de o kadar yükseltmenize gerek yok. Temiz m1 veya m2 macbooklar ve bütçeye bağlı olarak thinkpadler iş...