Yardım 45 Bin TL Laptop Önerisine İhtiyacım Var.

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,220
Bütçe
45000
Gündelik hayatta kulanılacak ince kasa 14 inch beyaz veya gri bir renk laptop lazım kibar durucak oyun falan oynanmıyacak bunla normal bir laptop düşünüyorum fakat macbookta düşünüyorum ikinci el de temiz bulabilirsem oda olabilir.

gündelik olarak yazmayın çok genel bir terim hocam şöyle yazsanız daha iyi yardımcı olunur işte oyun oynarım : örnek oyunlar gibi veya kullandığım programlar : örnek 1 adobe gibi vb.

gündelik olarak yazmayın çok genel bir terim hocam şöyle yazsanız daha iyi yardımcı olunur işte oyun oynarım : örnek oyunlar gibi veya kullandığım programlar : örnek 1 adobe gibi vb.
Office programları falan ama güzel bir laptop lazım bataryası iyi olabilir uzun süre götürsün zaten iyi bir laptop basit oyunları açar diye düşünüyorum

2. Ele yönelmenizi tavsiye ederim hocam. Bütçeyi de o kadar yükseltmenize gerek yok. Temiz m1 veya m2 macbooklar ve bütçeye bağlı olarak thinkpadler iş görür. Thinkpat t480 ler 10k altına rahat bulunuyor daha önce bir konuda da yazdım 16gb raml 256ssd li i7 8550u kozmetik 9/10 laptobu 5k ya aldık bir tanıdığa 2 gün önce. T14 gen1/2 de olabilir ryzen 4000/5000 pro işlemcili, dahili grafikle e spor oyunlarını falan açar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,702
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri