görselleri detaylıca inceledim dediğinizde sonuna kadar haklısınız telefonda daha belirgin oluyor bilgisayar gibi ortamlarda büyük ekranda açınca bu durum...
Başka ince yazılı dosyada çok daha belli ancak şimdilik bunu çektim. Vocabulary yazısı ince olsa okunmayacak oluyor hocam uzunlamasına gri şeritleri vs...
çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. kameradan fotoğraf çektikten sonra düzeltme kısmı ya tamamen kapatılıyor ya da tamamen açılıyor bir kaç bozulma...
Elinize sağlık. Siyah beyaz çıktıda gri üzeri beyaz yazıların olduğu bir kısım vardı. Oto düzeltme o kısmı bir hayli bozuyor. Mesela oto düzeltmenin...
https://shbd.io/s/qRKBtriJ
7250 ye kadar iniyor. 2070s baktığımda 9.5-10k civarında. Performansları çok yakın ve daha yeni. 6600xt çözseniz daha iyi...
9700k mantıklı değil. Aynı paraya r5 5600 alıp 2-3k civarına da güzel bir am4 anakart alsanız daha iyi olur. Kaliteli bir psu da almalısınız. Piyasayı...
Yakın bir arkadaşım 7 prodan 8 proya geçti. Oled yanığı ihtimalini gözde bulundurmanızı tavsiye ederim. 7 proda bildirim çubuğunda sürekli kalan pil durumu...
Am5 gereksiz. Gta 6 da pc ye en az 2-3 yıl sonra çıkar. B450 pcie 3 olduğundan 5070ti gibi kartlara biraz darboğaz yapar. İşlemciniz gayet iyi, düzgün bir...
Ekran kartını söküp yan yatırsanız yeter. Soğutucu çift kule ise tercihen o da sökülebilir ancak bence gereksiz. Yan yatırmak çözüyor zaten işi hatta bazen...
Logitech hariç f/p ne varsa. Logitech ile deneyimlerim hep berbat oldu. Çok model kullanmadım ama çift tıklama sorunları hem klavye hem mouse lardan...