Neler Yeni

❌İndirim Bitti! R7 9800x3d kutulu 21.146

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
mehmet ali oğuz
Direk ücret iadesi alırsın sıkıntı yaşarsan. Yurt dışı ürünleri genelde öyle yapıyordu amazon.

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Sezer
gümrük mevzuatını bilmeden fırsat diye paylaşmayın şunları ya da açık açık süreci yazın yoksa bilmeyen biri gidip alacak sonra sitede 21.146 liraya aldığı şey ülkeye geldiğinde total'de 30.000 tl olacak gümrük muşavirinden tut notere bir ton süreçle uğraşacak, eskidendi artık bitti yüksek tutarlı yurtdışından alışveriş olayı.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Sinan Aba
gümrük mevzuatını bilmeden fırsat diye paylaşmayın şunları ya da açık açık süreci yazın yoksa bilmeyen biri gidip alacak sonra sitede 21.146 liraya aldığı şey ülkeye geldiğinde total'de 30.000 tl olacak gümrük muşavirinden tut notere bir ton süreçle uğraşacak, eskidendi artık bitti yüksek tutarlı yurtdışından alışveriş olayı.
3500tl'si ek ücret yazıyor. Amazon yt'den aldığın zaman ek vergi ödenmiyor diye biliyorum daha önce alışveriş yaptım çünkü sepette ödediğin tutar vergili hali

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Hayır arkadaşın söylemi doğru. Geçen sene direksiyon seti almıştım yurt dışından pttde beklettiler baya uğraştırıcı süreci var. En son iptal edip Türkiye'de aldım. Müşavir vs fiyat sorduğum için biliyorum 30 bini geçer toplamda. Düşünen arkadaşlar gene de bir kontrol etsinler. Eğer geçmezse gümrükten lojistik firması sizi arar ve ürünün iptali olacağını söyleyecektir. En son alışverişimde kanun yürürlülüğe girmemesine rağmen böyle yaptılar.

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Sezer
Güzel kardeşim bilmediğiniz konularda yorum yapmayın, evet eskiden senin dediğin gibiydi keşke öyle kalsaydı ülke öyle bir hale geldi ki 30 euronun hesabını yapacak durumda yurtdışına para gitmesin diye cebelleşiyorlar. kargo ücretini bile kafaya takıyorlar.

bu ürünü yurtdışından alırsan, amazon üzerinde bu rakamı ödersin, amazon da şaş kaza bunu gönderirse(genelde iptal ediyorlar kargo aşamasına gelmiyor bile) gümrükte çok güzel masraf giderleri ile karşılaşırsın. 21'e aldım diye sevinirken total'e bir bakarsın sana 35'e gelmiş o yüzden diyorum milleti yanlış yönlendirmeyin yada açık açık yazın sonra bilmeyen saf biri gidip alır, iş dönüp size patlar yok forumda fırsat diye paylaştılar bende güvenerek aldım der.

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Güzel kardeşim bilmediğiniz konularda yorum yapmayın, evet eskiden senin dediğin gibiydi keşke öyle kalsaydı ülke öyle bir hale geldi ki 30 euronun hesabını yapacak durumda yurtdışına para gitmesin diye cebelleşiyorlar. kargo ücretini bile kafaya takıyorlar.

bu ürünü yurtdışından alırsan, amazon üzerinde bu rakamı ödersin, amazon da şaş kaza bunu gönderirse(genelde iptal ediyorlar kargo aşamasına gelmiyor bile) gümrükte çok güzel masraf giderleri ile karşılaşırsın.
Ürünü geri kaldırdılar. Bende hata olduğunu düşünüyordum çünkü Amazon geri dönecek her ürünün satışını kaldırdı. Konuyu o yüzden değiştiriyorum.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb
normal satıyolar sandım yüreğime oturuyordu :D

Naex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Halis Kavraz
İlgilendiği Kategoriler
Donanım - Çevre Birimleri - Alışveriş
Ürün tekrar stokta gümrükte kalmayacağını bilsem alırdım 😅
-Edit 3.524,35₺ ithalat depozitosu alıyormuş zaten.Ekstra bi ücret çıkmaz gibi bilemedim.
Screenshot_20250115-145748_Chrome.jpg

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb
-Edit 3.524,35₺ ithalat depozitosu alıyormuş zaten.Ekstra bi ücret çıkmaz gibi bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
büyük ihtimal geçmez niye böyle bir şey yapmışlar bilemedim tahmini diyor ithalat ücretine .D

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Alıntıyı görüntüle
Tekrar girmiş, konuyu değiştirdiğimde diğer satın alım seçeneği vardı kaldırmışlardı. Siparişi olur ama lojistik firması gümrüğe gelince geri gönderir ürünü.

Top Bottom