Neler Yeni

7 aylık kızgınlıkta olan erkek kedim ve 2 aylık erkek kedim

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
Merhabalar evde 2 kedim var birisi 7 aylık kızgınlıkta diğeri henüz 2 aylık yavru bir erkek ikiside erkek 7 aylık olan 2 aylık olanın ensesini ıssırıyor kedimi kısırlaştırmam gerek ve diğer kedimin aşıları muaynesi vs var ikisini hesapladığım zaman 1000 tl nin üzerinde tutuyor hangi veterinere gitsem kredi kartından tek çekim yapıyolar taksitlendiremeyiz diyorlar buda epey yoruyor bir tavsiyeniz varmı ankarada yaşamaktayım tanıdığınız taksit yapan bir veteriner

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
büyüğünü yap ilk kanka küçüğüne var daha

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
yavru kedinin asılarını 1-2 ay bekletirsen sorun olmaz, sadece kuru mama ve temiz besinlerle besliyor ve evden cıkarmıyorsan. Taksit konusunda da bazı bankalar vade farksız sonradan taksitlendirme yapıyor (bkz enpara).

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Merhabalar evde 2 kedim var birisi 7 aylık kızgınlıkta diğeri henüz 2 aylık yavru bir erkek ikiside erkek 7 aylık olan 2 aylık olanın ensesini ıssırıyor kedimi kısırlaştırmam gerek ve diğer kedimin aşıları muaynesi vs var ikisini hesapladığım zaman 1000 TL nin üzerinde tutuyor hangi veterinere gitsem kredi kartından tek çekim yapıyolar taksitlendiremeyiz diyorlar buda epey yoruyor bir tavsiyeniz varmı ankarada yaşamaktayım tanıdığınız taksit yapan bir veteriner
kuduz aşısı ve bir aşı daha vardı ( karma olabilir ) ilçe tarım ve orman müdürlüğünde ucuza yaptırabilirsin çok cüzi bi miktar 10 lira falan kısırlaştırma için yapıcak bişey yok mecbur vericeksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

kuduz aşısı ve bir aşı daha vardı ( karma olabilir ) ilçe tarım ve orman müdürlüğünde ucuza yaptırabilirsin çok cüzi bi miktar 10 lira falan kısırlaştırma için yapıcak bişey yok mecbur vericeksin
kedi çok büyümeden de kısırlaştırmasını yapma parça kalma olasılığı çok yüksek oluyor ve kedi büyüdükçe o gelişebiliyor ilerde sıkıntı yaşayabilirsin birkaç ay daha idare etmeye çalış

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Erkek işte bırak gitsin gezsin tozsun. Kendine manita yapsın. :D

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyüğünü yap ilk kanka küçüğüne var daha
sürkeli kulağını kaşıyor kuduz olabilir

kedi çok büyümeden de kısırlaştırmasını yapma parça kalma olasılığı çok yüksek oluyor ve kedi büyüdükçe o gelişebiliyor ilerde sıkıntı yaşayabilirsin birkaç ay daha idare etmeye çalış
bir an önce yaptırmam gerek bi yandan iyice zıvandan çıktı evde hepimizin kolunu ıssırıyor bırakmıyor sert bi şekilde çekiyor diğer 2 aylık kedimin ensesinden ıssırıp haraket yapmaya çalışıyor taksit yapan bir banka bulabilsem mükemmel olucak ondan forum açmaya karar verdim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
sürkeli kulağını kaşıyor kuduz olabilir

bir an önce yaptırmam gerek bi yandan iyice zıvandan çıktı evde hepimizin kolunu ıssırıyor bırakmıyor sert bi şekilde çekiyor diğer 2 aylık kedimin ensesinden ıssırıp haraket yapmaya çalışıyor taksit yapan bir banka bulabilsem mükemmel olucak ondan forum açmaya karar verdim
karma aşıya falan da zam gelmiş bana aşı başına 200lira fiyat çektiler dedim hoop daha geçenkini 80e yaptık zar zor anlaştım

karma aşıya falan da zam gelmiş bana aşı başına 200lira fiyat çektiler dedim hoop daha geçenkini 80e yaptık zar zor anlaştım
karma ve kuduzu dediğim gibi tarım ve orman müdürlüğünde yaptır maliyetini baya azaltırsın

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gitmeden önce garanti bankasını arayıp görüşeceğim veterinerde tek çekim yapıldıktan sonra mobil bankacılıktan taksitlendire biliyor muyuz diye

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
gitmeden önce garanti bankasını arayıp görüşeceğim veterinerde tek çekim yapıldıktan sonra mobil bankacılıktan taksitlendire biliyor muyuz diye
bi sor ama sanmıyorum çünkü sağlıkta taksit olayını engellemişlerdi bu yüzden böyle bi yönetmeliğe gidildi bana öyle demişti veteriner

bi sor ama sanmıyorum çünkü sağlıkta taksit olayını engellemişlerdi bu yüzden böyle bi yönetmeliğe gidildi bana öyle demişti veteriner
veterinerler özel oldukları için taksit yapamıyolar

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu

veterinerler özel oldukları için taksit yapamıyolar
anladım çok teşekkür ederim

Top Bottom