Neler Yeni

7 Days To Die CrossPlay

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Ben steam den kuzenim de xbox game pass den 7 days oynamak istiyoruz lakin kuzenim sunucular arasında arama yaptığında benim sunucum çıkmıyor davette atamıyoruz doğal olarak.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,386
İsim
yusuf ecer
Ben steam den kuzenim de xbox game pass den 7 days oynamak istiyoruz lakin kuzenim sunucular arasında arama yaptığında benim sunucum çıkmıyor davette atamıyoruz doğal olarak.
sen de xboxtan oynasan

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Biz arkadaşımla oynamıştık, dedicated sunucu açmıştım ben ama kendim kurmamıştım oyunu.
Bu arada hocam 10 yıldır alphadan çıkamayan bir oyunu oynamayın bence gene tercih size kalmış ama.
Zombiler çok buglu, vurmadıkları halde falan hasar yiyorsunuz.

SCUM diye bir oyun var Day Z tarzında, onu tavsiye ederim. Ya da böyle gerilimli, gizlilik gerektiren battle-royal tarzı oyunlar seviyorsanız Hunt: Showdown öneririm.

Son düzenleme:

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz arkadaşımla oynamıştık, dedicated sunucu açmıştım ben ama kendim kurmamıştım oyunu.
Bu arada hocam 10 yıldır alphadan çıkamayan bir oyunu oynamayın bence gene tercih size kalmış ama.
Zombiler çok buglu, vurmadıkları halde falan hasar yiyorsunuz.

SCUM diye bir oyun var Day Z tarzında, onu tavsiye ederim. Ya da böyle gerilimli, gizlilik gerektiren battle-royal tarzı oyunlar seviyorsanız Hunt: Showdown öneririm.
Tavsiye için sağ olun hocam. Sorunu da hallettik bir şekilde teşekkürler tekrardan

theJesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onurcan Dinç
Hocam sorunu nasıl halletiniz acaba??

Top Bottom