slm.ycl02 80+ Silver Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 3,124 Dahası Reaksiyon skoru 1,361 İsim Selim 2 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 stereohearts yazmış: Rica ederim Devamı için tıklayın... Hocam kurdum attığınızı. Windows update'i bir şekilde bloklamak mümkün mü gidip de gücellemesin yine 21h1'e.
stereohearts yazmış: Rica ederim Devamı için tıklayın... Hocam kurdum attığınızı. Windows update'i bir şekilde bloklamak mümkün mü gidip de gücellemesin yine 21h1'e.
stereohearts 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,430 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 15,409 Konum Cehennem İsim Enes Instagram @stereocrypex Steam ✪SoloTürk Twitter rulerkoala Discord stereohearts#1401 2 Mart 2022 #15 slm.ycl02 yazmış: Hocam kurdum attığınızı. Windows update'i bir şekilde bloklamak mümkün mü gidip de gücellemesin yine 21h1'e. Devamı için tıklayın... Mümkün ancak önemli güvenlik ve kalite güncelleştirmeleri, sürücü güncellemeleri ve microsoft store içeriklerine erişimi kaybedersiniz.
slm.ycl02 yazmış: Hocam kurdum attığınızı. Windows update'i bir şekilde bloklamak mümkün mü gidip de gücellemesin yine 21h1'e. Devamı için tıklayın... Mümkün ancak önemli güvenlik ve kalite güncelleştirmeleri, sürücü güncellemeleri ve microsoft store içeriklerine erişimi kaybedersiniz.