Neler Yeni

Çözüldü✓ 70.000-80.000TL arası laptop önerisi

Farex

80+ Silver
O zaman ilk attığım Rtx 4080'li cihazı, bütçesi oraya çıkamıyorsa da bunu alabilir;
Kardeş sen bir daha laptop önerme berbat laptopları iş görmez laptopları önerip duruyorusn.
Konuyu açan kardeşim sana gelecek olursak fiyat bütçen varsa arkadaşların attığı rtx4080 liyi al kafan rahat olur yoksa da bunu al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI Vector 16 güzel laptop da %45 NTSC ekran ve Arctic MX-4 macun can sıkıyor. Bir de Ram ve SSD'si Render yapacak adama yetmez.
Vector serisi ve üstüne mx-4 kullanılmıyor mx-6 kullanılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuzhan Türk
Kardeş sen bir daha laptop önerme berbat laptopları iş görmez laptopları önerip duruyorusn.
Konuyu açan kardeşim sana gelecek olursak fiyat bütçen varsa arkadaşların attığı rtx4080 liyi al kafan rahat olur yoksa da bunu al.

Vector serisi ve üstüne mx-4 kullanılmıyor mx-6 kullanılıyor.
Benim ikinci olarak önerdiğim laptop 61.000 bu ise 72.000TL bende sanıyorum ki o kadar kahkaha emojisi attiktan sonra güzel bir şey önericek XD
Birazdaha ekleme yapıp Rtx 4080'li almak en mantıklısı olur.

Farex

80+ Silver
Benim ikinci olarak önerdiğim laptop 61.000 bu ise 72.000TL bende sanıyorum ki o kadar kahkaha emojisi attiktan sonra güzel bir şey önericek XD
Birazdaha ekleme yapıp Rtx 4080'li almak en mantıklısı olur.
Kardeşim cahilliğinden ötürü tebrik ederim. Önerdiğin laptop Victus 16 buradan zaten kendini belli ettin, benim test etmediğim kullanmadığım laptop neredeyse yok monster casper hp asus msi çeşitleri ile kullandım gelip bana burada caz yapma hayatında 1 tane bilgisayar görmüş internetten gördüğün şeye inanıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Tuncay
Kardeşim cahilliğinden ötürü tebrik ederim. Önerdiğin laptop Victus 16 buradan zaten kendini belli ettin, benim test etmediğim kullanmadığım laptop neredeyse yok monster casper hp asus msi çeşitleri ile kullandım gelip bana burada caz yapma hayatında 1 tane bilgisayar görmüş internetten gördüğün şeye inanıyorsun.
Dostum, senin normal bir konuşman yok mu? Ne bu küçük dağları ben yarattım havası? İnsanları aşağılamadan konuşamıyor musun?

Farex

80+ Silver
Dostum, senin normal bir konuşman yok mu? Ne bu küçük dağları ben yarattım havası? İnsanları aşağılamadan konuşamıyor musun?
Kardeşim senin gibiler herşeyi çok bilmiş gibi davranıyor doğrusunu söylüyoruz hala direniyor bildiğine. Ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp eğitilemiyorsanız bazı yanlışları doğruya çevirme gibi bir huyun yoksa lafımı esirgemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Tuncay
Kardeşim senin gibiler herşeyi çok bilmiş gibi davranıyor doğrusunu söylüyoruz hala direniyor bildiğine. Ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp eğitilemiyorsanız bazı yanlışları doğruya çevirme gibi bir huyun yoksa lafımı esirgemem.
Hiçbir zaman çok bilmişlik yapmam. Ben bir teknoloji uzmanı değilim, sıradan bir kullanıcıyım. Ama senin bu konuşma tarzın hiç hoş değil. Bence burada çok bilmişlik yapan ve konuşulanları yanlış anlayan sensin.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
intel pek önermem render vs. demişsiniz R7 li nitro 16 olabilir yada AMD nin HX işlemcili modelleri var ASUS ya da MSI larda genelde olur güzel performans verir intel pek önermem laptoplarda.

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ilir-bilgisayar-p-HBCV000022X942?magaza=Kinzy örnek olarak bunu verebilirim ama bundan daha iyi leri var HX olarak 3080 iyidir 4070 i vs. geçer ama tavsiyem araştırın sağ elim kırık ben araştıramıyorum.

Top Bottom