efekavaklı
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
fiyat genel anlamda llm için yetersiz kalacaksa tamamdır o zaman llm istemeyeyim. tüm ekran kartları linuxa destek vermiyor sanırım bu konuyu dikkate alarak öneride bulunabilir misiniz?Llm diyorsun? Ne tarz gpt oss,deepseek falanda min 16 gb vram istiyor fiyat yetmiyor rtx A karta mı yöneleceksin?
Video edit ve oyun konusunda kafan rahat ama llm için lokaldeyse laptop için unut bence
bilmiyorum. yerelde çalışan ai bir asistan yapmak gibi fikrim vardı takvimimi düzenleyen mesajlarıma cevap veren sanırım llm laptoplarda zor çalışırmış. yinede bu bantlarda öneri yaparsanız çok memnun olurumNe seviyede projeler yapmak istiyorsun. Hedefin var mı ?
Hocam rica etsem son güncel SSD konumla ilgili fikrinizi alabilir miyim teşekkürler.Ne seviyede projeler yapmak istiyorsun. Hedefin var mı ?
Rtx a serisine odaklanırsan llm var veya macbook ama oyun istiyorsun ondan birinden vazgeçmek zorunda kalıyorsun. Deepseek yine çalışır bir şekildefiyat genel anlamda llm için yetersiz kalacaksa tamamdır o zaman llm istemeyeyim. tüm ekran kartları linuxa destek vermiyor sanırım bu konuyu dikkate alarak öneride bulunabilir misiniz?
hocam sanırım mac bilgisayarda linux çalıştıramıyorum o yüzden mac tercih edemiyorum. diyelimki oyundanda vaz geçtim workstation ne önerirdinizRtx a serisine odaklanırsan llm var veya macbook ama oyun istiyorsun ondan birinden vazgeçmek zorunda kalıyorsun. Deepseek yine çalışır bir şekilde
Laptop konusunda bilgim yok ya coğu sorunlu falan oluyor donanımsal ve genel kullanımda bilgim var. Workstation desen yine yardımcı olurum ama gaming diyince başkası öneride bulunsun coğu seri kronik sıkıntılı
Windowsuda uzaktan çalıştırıyorsun yani macte linux çaşıstırqmazsın.hocam sanırım mac bilgisayarda linux çalıştıramıyorum o yüzden mac tercih edemiyorum. diyelimki oyundanda vaz geçtim workstation ne önerirdiniz
Kendi içeriğim.bilmiyorum. yerelde çalışan ai bir asistan yapmak gibi fikrim vardı takvimimi düzenleyen mesajlarıma cevap veren sanırım llm laptoplarda zor çalışırmış. yinede bu bantlarda öneri yaparsanız çok memnun olurum