Neler Yeni

70 BİN TL SADECE KASA ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Metincan ATAY
Bütçe
70000
Arkadaşlar öncelikle merhaba hem render alabileceğim hemde fps oyunlarında 360 hz'de rahat rahat kullanabileceğim bir sistem kurmak istiyorum.
7800x3d düşünüyorum fakat render performansı beni düşündürüyor diğer işlemcilerde ise oyun performansı düşündürüyor yardımcı olup fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Hazır sistem öneriside alabilirm.

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
Arkadaşlar öncelikle merhaba hem render alabileceğim hemde fps oyunlarında 360 hz'de rahat rahat kullanabileceğim bir sistem kurmak istiyorum.
7800x3d düşünüyorum fakat render performansı beni düşündürüyor diğer işlemcilerde ise oyun performansı düşündürüyor yardımcı olup fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
kanka benim fikrim şahsi fikrim oled 2k 360hz al ve hazır sistem olarak 7900gre/xt/xtx bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Metincan ATAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka benim fikrim şahsi fikrim oled 2k 360hz al ve hazır sistem olarak 7900gre/xt/xtx bak
xtx 38 bin civarı xt 28 bin lira şu an aradaki fiyat farkına değer mi değmez mi onu düşünüyorum araştırma içerisindeyim

goku010203

80+ Bronze
Nedense link atamıyorum

Top Bottom