yaman..k
80+ Silver
yazdım zaten araba veriyorçok fark var
full paketi al DLC (ADA + Lego )+ 40 araaba veriyor
yazdım zaten araba veriyorçok fark var
2 tane de DLC veriyor arabaların dışında çok fark var yani yanlış bilgilendirme yapmayalımyazdım zaten araba veriyor
saolun bilgilendırdığınız için2 tane de DLC veriyor arabaların dışında çok fark var yani yanlış bilgilendirme yapmayalım
forza ultimate aldım ve indirimi kapattımçok fark var
teşekkürler bu arada2 tane de DLC veriyor arabaların dışında çok fark var yani yanlış bilgilendirme yapmayalım
hayırlı olsunforza ultimate aldım ve indirimi kapattım
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler bu arada
HOforza ultimate aldım ve indirimi kapattım
teşekkürler bu arada
normalde 70 tl vardı bir şekide 30 ekleyip aldım pişman olmam umarımhayırlı olsun
normalde araba oyunları vs seviyorsanız olmazsınız ben sevsemde genelde 10 15 saatte sıkılan biri olarak 45 saate yakın oynadım klavye ile arkadaşım 500 saate yakın oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam keyifli oyundurnormalde 70 TL vardı bir şekide 30 ekleyip aldım pişman olmam umarım
seviyorum ancak bilgisayarı zorlamasından dolayı endişeliyimnormalde araba oyunları vs seviyorsanız olmazsınız ben sevsemde genelde 10 15 saatte sıkılan biri olarak 45 saate yakın oynadım klavye ile
online da var değil mi oyunda tek başına sarıyor mu
arkadaşın varsa online var yoksa da var ben tanımadığım insanlarla saaatlerce gezdiğimi bilirim konuşmadan kascağını sanmıyorum eski bilgisayarımda bile oynuyordum 1030 lu 40fps de olsa oynatıyordu biraz iyise rahat oynarısnseviyorum ancak bilgisayarı zorlamasından dolayı endişeliyim
online da var değil mi oyunda tek başına sarıyor mu