fileli sandalye tercih etmiyorum başka önereceğiniz var mıben olsam o bütçeye oyuncu koltuğu almazdım
çok kaliteli durmuyorlar o fiyat aralığındaki markalar
bunu alırdım herhalde :
https://www.trendyol.com/arm/fileli-buro-ofis-koltugu-p-72620995
daha kalitelisini biraz daha araştır bu modelin baya rahat duruyor
dediğim gibi bu bütçeye ugun düzgün ürün bulamadımfileli sandalye tercih etmiyorum başka önereceğiniz var mı
1300 tl bandında aklımda pek çok marka var ama bütçe düşüşü yaşadımdediğim gibi bu bütçeye ugun düzgün ürün bulamadım
kalitesiz duruyor ürünler
ama 1300 TL ye aslında güzel bir rampage koltuk var ne yazık ki bütçeniz yeterli değil
anladım1300 TL bandında aklımda pek çok marka var ama bütçe düşüşü yaşadım
Biraz biriktirebilme şansın var mı?1300 TL bandında aklımda pek çok marka var ama bütçe düşüşü yaşadım
zorBiraz biriktirebilme şansın var mı?
türksit veya fileli alacağım fileli bel ağrıtır mıanladım
yani bak dur atayım ama kalitesiz duruyolar
Üretenburada Üreten Burada Range Yönetici & Oyuncu Koltuğu Turuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Üretenburada Üreten Burada Range Yönetici & Oyuncu Koltuğu Turuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comTürksit Gri Soldier Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Türksit Gri Soldier Oyuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comYurdakul Mobilya AkMüdür Yönetici Koltuğu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yurdakul Mobilya AkMüdür Yönetici Koltuğu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comalınır fakat kullanan birine sormak lazım kalitesiniÜretenburada Ybracing Oyuncu Koltuk Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Üretenburada Ybracing Oyuncu Koltuk Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
filelilerde 700 tl civarında fiyata satılan ürünlerine bakzor
Mesaj otomatik birleştirildi:
türksit veya fileli alacağım fileli bel ağrıtır mı