eraychu
80+ Silver
Dahası
20 euro daha güzel200 TL çok güsel bence
20 euro daha güzel200 TL çok güsel bence
Tl olarak tutmada papua yeni gine kınasına bile çevirebilirsin ciddiyimBilgisayarımı sattım adam bana 700 euro verdi sizce bozduruyum mu yoksa bekleyeyim mi
ihtiyacın varrsa bozdur birazını ama bence dahada artar düşecek gibi bi hali yok 12 yi bulucak diye düşünüyorumBilgisayarımı sattım adam bana 700 euro verdi sizce bozduruyum mu yoksa bekleyeyim mi
Kesinse evi , arabayı satıp basalımBeklet faiz yine düşecek kesin euro/dolar yine artat
13 olacak diyorlar kesinlikle beklet.Bilgisayarımı sattım adam bana 700 euro verdi sizce bozduruyum mu yoksa bekleyeyim mi
Düşmesi mücize diyelim .Arabayı satmak ister iseniz direk yurt dışı düşünün.Kesinse evi , arabayı satıp basalım
hocamm nerdeeeeeee , yurt dışında yüksek lisans düşünüyordum malum bu döviz kuruyla o da zor.13 olacak diyorlar kesinlikle beklet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşmesi mücize diyelim .Arabayı satmak ister iseniz direk yurt dışı düşünün.
Vallaha hocam 1 hafta önce arkadaşım temelli olarak Almanya'ya yerlestihocamm nerdeeeeeee , yurt dışında yüksek lisans düşünüyordum malum bu döviz kuruyla o da zor.
Hocam umarım güzel şeyler olurVallaha hocam 1 hafta önce arkadaşım temelli olarak Almanya'ya yerlesti
Almanca öğrendi şartları sağlamak için sınav oldu.
Arabasını satıp ucuzdan Euro aldı
Şuan Almanya'da
İnsallah hocam çalışmaya devam.Hocam umarım güzel şeyler olur