600₺ Mibro s1 mikrofon kalitesi ve ses kalitesi güzel ama silikonsuz kulaklık.Kafamda anker r100 var başka önerisş olan varsa bekliyorum ( genel olarak rap dinliyorum)
Ben kullanıyorum bass fln iyi ama biraz dip ses var rahatsız etmezse sorun yok gibiKafamda anker r100 var başka önerisş olan varsa bekliyorum ( genel olarak rap dinliyorum)
Farkedilir derecedemi?Ben kullanıyorum bass fln iyi ama biraz dip ses var rahatsız etmezse sorun yok gibi
Silikonsuz tercihim incelemelerine baksvağım600₺ Mibro s1 mikrofon kalitesi ve ses kalitesi güzel ama silikonsuz kulaklık.
Silikonlu istersen QCY HT05 öneririm
Evet rahatsız etmiyor beni ama kullanıcıya göre değişirFarkedilir derecedemi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Silikonsuz tercihim incelemelerine baksvağım
Deneme şansınız oldu mu hocam bu modeli?Soundpeats H2 Hybrid Dual Driver TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Soundpeats H2 Hybrid Dual Driver TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Soundpeats H2 Hybrid Dual Driver TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 989,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayır, denemedim.Deneme şansınız oldu mu hocam bu modeli?
HT05 kullanıyor musunuz? Bende R100 ve HT05 arasında kaldım. HT05'de ANC ve kendi uygulaması olması nedeniyle daha cazip geldi fakat satışta siyah rengi bulunmuyor ve r100 kadar binlerce satmamış bunu anlamadım.600₺ Mibro s1 mikrofon kalitesi ve ses kalitesi güzel ama silikonsuz kulaklık.
Silikonlu istersen QCY HT05 öneririm
Qcy kullanıyorum bende T20 abimde HT05 var slikonlu kullanmak istersen ht05 öneririm ses seviyesi ve mikrofon performansı çok etkiledi benimHT05 kullanıyor musunuz? Bende R100 ve HT05 arasında kaldım. HT05'de ANC ve kendi uygulaması olması nedeniyle daha cazip geldi fakat satışta siyah rengi bulunmuyor ve r100 kadar binlerce satmamış bunu anlamadım.
Yanıt için teşekkürler. Uygulama desteğine gerek duyuyor musunuz? Video izlerken oyun modu kapalıyken rahatsız eden bir gecikme gibi sorunlar var mı? (HT05)Qcy kullanıyorum bende T20 abimde HT05 var slikonlu kullanmak istersen ht05 öneririm ses seviyesi ve mikrofon performansı çok etkiledi benim
Başka anker kulaklık önerin var mıR100 kullanıyorum Anker'in diğer ürünlerini de kullanıyorum ama R100 çok tatmin edici bir ürün olmamış ya F/P olarak diğer Anker cihazları gibi değil.