2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Max 700 Tl basketbol ayakkabısı önerilerinizi bekliyorum.
Bi dk süre istemek senden?Max 700 TL basketbol ayakkabısı önerilerinizi bekliyorum.
Ayak no?Max 700 TL basketbol ayakkabısı önerilerinizi bekliyorum.
44 kanksAyak no?
Under Armour Spawn 3 nasılAyak no?
Bütçen altında :44 kanks
Mesaj otomatik birleştirildi:
Under Armour Spawn 3 nasıl
Çok teşekkür ederim Lebron güzel görünüyor. Onu alırım büyük ihtimal.Bütçen altında :
30tl aşabilirsen :Nike LeBron James Witness V Erkek Basketbol Ayakkabısı
<p><strong>Nike LeBron Witness V Erkek Basketbol Ayakkabısı</strong></p> <p>Basketbol ve antrenmanlar için hazırlanmış olan Nike LeBron Witness V Erkek Spor Ayakkabı, denge ve hız sağlayan yapısı ile dikkat çekiyor. NBA yıldızı LeBron James’in tarzından ilham alarak hazırlanmış model, güçlü ve...www.barcin.com
adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı
<p><strong>adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı</strong></p> <p>Sahanın yıldızı olmanıza ortam hazırlayan adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı, konforlu ve rahat kullanımı ile dikkat çekiyor. Yeni nesil teknolojiler ile hazırlanmış olan ürün, maç ve antrenman...www.barcin.comRengi kendine göre seç.adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı
<p><strong>adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı</strong></p> <p>Sahanın yıldızı olmanıza ortam hazırlayan adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı, konforlu ve rahat kullanımı ile dikkat çekiyor. Yeni nesil teknolojiler ile hazırlanmış olan ürün, maç ve antrenman...www.barcin.com
Harden'larda 43 yok farkındayım. Adidas'ın 43.5'u Nike'ın kalıbındaki 43 gibi zaten.
Barçın güvenilir dimiÇok teşekkür ederim Lebron güzel görünüyor. Onu alırım büyük ihtimal.
Yalnız uyarayım, üstü tamamen bez o ayakkabının. Ve toz, kir bulaştığında temizlemekte zorlanabilirsin. Kyrie 4 Equality kullanıyorum, zaman geçip kirlendiğinde ıslak mendil vb. ile silmeyi denedim, temizlik malzemeleri kullandım, ayakkabıcıya verdim...Çok teşekkür ederim Lebron güzel görünüyor. Onu alırım büyük ihtimal.
Bütçen altında :
30tl aşabilirsen :Nike LeBron James Witness V Erkek Basketbol Ayakkabısı
<p><strong>Nike LeBron Witness V Erkek Basketbol Ayakkabısı</strong></p> <p>Basketbol ve antrenmanlar için hazırlanmış olan Nike LeBron Witness V Erkek Spor Ayakkabı, denge ve hız sağlayan yapısı ile dikkat çekiyor. NBA yıldızı LeBron James’in tarzından ilham alarak hazırlanmış model, güçlü ve...www.barcin.com
adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı
<p><strong>adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı</strong></p> <p>Sahanın yıldızı olmanıza ortam hazırlayan adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı, konforlu ve rahat kullanımı ile dikkat çekiyor. Yeni nesil teknolojiler ile hazırlanmış olan ürün, maç ve antrenman...www.barcin.comRengi kendine göre seç.adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı
<p><strong>adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı</strong></p> <p>Sahanın yıldızı olmanıza ortam hazırlayan adidas Harden Stepback 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı, konforlu ve rahat kullanımı ile dikkat çekiyor. Yeni nesil teknolojiler ile hazırlanmış olan ürün, maç ve antrenman...www.barcin.com
Harden'larda 43 yok farkındayım. Adidas'ın 43.5'u Nike'ın kalıbındaki 43 gibi zaten.
1) LeBron 'un üst seviye koleksiyonu alınmaz. Konforla alakası olmayan, taban ve tasarım odaklı olduğunu düşündüğüm bir koleksiyon. Birkaç tanıdığım denedi, ben de denedim, şehirdeki AVM' ye 16 mı 15 mi hatırlamıyorum birisi gelmişti; sağ-sol yastıklama, iç taban vb. Kyrie ve KD koleksiyonlarının tırnağı olamaz.Lebron witness 5 alıncağına 4 alın
2 side aynı sadece birinin tasarımı farklı
Factoryden lebron 17 low
Factoryden kd 13
İçinde air var1) LeBron 'un üst seviye koleksiyonu alınmaz. Konforla alakası olmayan, taban ve tasarım odaklı olduğunu düşündüğüm bir koleksiyon. Birkaç tanıdığım denedi, ben de denedim, şehirdeki AVM' ye 16 mı 15 mi hatırlamıyorum birisi gelmişti; sağ-sol yastıklama, iç taban vb. Kyrie ve KD koleksiyonlarının tırnağı olamaz.
2) Tek fark tasarım diyorsun da, Witness koleksiyonunda zaten iki üç seride bir belki taban teknolojisi yenileniyor. O da Nike'ın yeni teknolojilerine bağlı.