bütçenizi 1000 seviyesine çıkarabilirseniz çıkarın bence klavye güzel sanırsam ben önermiştim mekanik istemiştiniz neyse kulaklık için önerim bu model700 tl civarı trendyol dan kulaklık önerisi olan varmı bide t60 klavye aldım iyi mi?
t60 iyi degilki aga cok kolay bozuldugunu soylemıslerdıbütçenizi 1000 seviyesine çıkarabilirseniz çıkarın bence klavye güzel sanırsam ben önermiştim mekanik istemiştiniz neyse kulaklık için önerim bu model
Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bütçe ne kadar olur
yani biliyorumda eğer bu arkadaşsa istediği özellikleri görmeliydiniz klavyede istediği özellikler tek buna çıkıyor gibiydi (aynı kişilerse)t60 iyi degilki aga cok kolay bozuldugunu soylemıslerdı
Rampage Sn-R10 al kral bütçe çıkmıyorsa700 tl civarı trendyol dan kulaklık önerisi olan varmı bide t60 klavye aldım iyi mi?
sahıbındende kapalı e yosso z11 bulunurdıuyani biliyorumda eğer bu arkadaşsa istediği özellikleri görmeliydiniz klavyede istediği özellikler tek buna çıkıyor gibiydi (aynı kişilerse)
konuyu bulamadım ama hbden istemişti o arkadaş sanırım bu arkadaş değilmiş yoksa haklısınızsahıbındende kapalı e yosso z11 bulunurdıu