Düz guardian'ın fanları daha iyi.Bütçen artarsa
Artmazsa
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.559,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne demek yok.Düz guardian'ın fanları daha iyi.
CFM farkı var.
Ama stokta yokDark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Ln! Sen beni takip etmiyon mu?
Ediyom ama aktif gözükmedinLn! Sen beni takip etmiyon mu?
Bu sorunun bi çözümü yok mu ?
Kusura bakma hocam.D-Dostum ben kasa sormuştum konu başka yerlere gitti.
Öncelikle etiket için teşekkür ederim .Kusura bakma hocam.
Dark guardian alabilirsiniz gayet iyidir, incelemesini bırakıyorum buraya ;
@hocam o iş öyle değilİnceleme - İşte Çok Merak Edilen DARK GUARDİAN KASA incelemesi
Selamlar Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün çokça önerilen ama incelemesi olmayan DARK GUARDİAN KASASINA yakından bakacağız Ürünü uzun sürece kullandığım için en net bilgiyi verebileceğimi düşünüyorum yeni değil baya oluyor kasayı alalı ve deneyimleyeli KASANIN GÜNCEL VE BEN...forum.donanimarsivi.com