redragon k552Dostlar merhaba. Arkadaşa doğum günü hediyesi olarak Red Switch mekanik klavye almak istiyorum. Aldığım klavyeyi uzun süre boyunca kullanmasını istiyorum. Dediğim fiyata kadar önerileriniz varsa bekliyorum.
2.el mizar alDostlar merhaba. Arkadaşa doğum günü hediyesi olarak Red Switch mekanik klavye almak istiyorum. Aldığım klavyeyi uzun süre boyunca kullanmasını istiyorum. Dediğim fiyata kadar önerileriniz varsa bekliyorum.
Reis game power konusunda rgb sapığıtsa saber bilek desteği falan istiyorsa ogre derimDostlar merhaba. Arkadaşa doğum günü hediyesi olarak Red Switch mekanik klavye almak istiyorum. Aldığım klavyeyi uzun süre boyunca kullanmasını istiyorum. Dediğim fiyata kadar önerileriniz varsa bekliyorum.
Bu klavyeyi çok fazla önereni gördüm de tasarım olarak hoş durmuyor bence ve numpadi yok numpad olsa daha iyi olabilir.![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ogreye baktım aslında güzel duruyor ama gamepower modellerini çok önermiyorlar alınabilecek bir marka mı?Reis game power konusunda rgb sapığıtsa saber bilek desteği falan istiyorsa ogre derim
Valla beğenende var 1 yıl sonra sıkıntı çıkarmaya başladı diyende biraz şans işi ve beklenti işin açıkçasıBu klavyeyi çok fazla önereni gördüm de tasarım olarak hoş durmuyor bence ve numpadi yok numpad olsa daha iyi olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ogreye baktım aslında güzel duruyor ama gamepower modellerini çok önermiyorlar alınabilecek bir marka mı?
Bende saber aldım bakalım denemek içinBu klavyeyi çok fazla önereni gördüm de tasarım olarak hoş durmuyor bence ve numpadi yok numpad olsa daha iyi olabilir.
Ogreye baktım aslında güzel duruyor ama gamepower modellerini çok önermiyorlar alınabilecek bir marka mı?
Geneli kronik sorunlu. hadi ucuz olsa neyse de ucuz da değil alınmazBu klavyeyi çok fazla önereni gördüm de tasarım olarak hoş durmuyor bence ve numpadi yok numpad olsa daha iyi olabilir.
Hocam bu klavyeyin K552-R K552-2 modelleri var ne fark ediyor?redragon k552