Reis ben de bu fiyat bandında mouse bakıyorumda Glorious Model O ile Glorious model L arasında kaldımGlorious model I bir bak derim
Ben model O kullanıyorum elin büyük değilse model o güzel fakat elim biraz büyük ve ekstra yanlarda tuş istiyorum diyorsan model I tavsiye ederim.Model I sensörü Model O wireless da kullanılan sensör kablolu model O dan bir tık daha iyi anlayacağınReis ben de bu fiyat bandında mouse bakıyorumda Glorious Model O ile Glorious model L arasında kaldım
Hangisini tavsiye edersin
Elim orta boyutta ve model O`nun görünümü daha hoş geliyor gözüme daha sade bir tasarımı var diye düşünüyorumBen model O kullanıyorum elin büyük değilse model o güzel fakat elim biraz büyük ve ekstra yanlarda tuş istiyorum diyorsan model I tavsiye ederim.Model I sensörü Model O wireless da kullanılan sensör kablolu model O dan bir tık daha iyi anlayacağın
evet şık ve sade ağırlığı ve sensörü de güzel tavsiye ederim 1 seneyi geçti alalı memnunum şahsenElim orta boyutta ve model O`nun görünümü daha hoş geliyor gözüme daha sade bir tasarımı var diye düşünüyorum