bende ilk zamanlar gamepad ne farkı var diyerekn evrestin ps3 çakması bir gamepad ini almıştım ama sonradan orijinal bir ps4 gampad i elime alınca anladım farkı benimki 8 ay falan dayandı sonra tuşlar içeri de kalmya başladı dışarı atmıyordu içindeki lastik yırtıldığı için f310 da 1.5-2 sene falan dayanırBu fiyatlara çakma ve kötü gamepadler var. Hiç kullanmadım ve genelde sert, kazık gibi ithamlarla bilinen Logitech'in Gamepad'i var.
Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Çakma alacaksan da hiç o fiyatları vermeyin, şu tarz bir gamepad alın. Ömrü 6-7 ay falandır herhalde. Çoğu öyle bu arada.
tessekürler hocambu bant biraz daha bütçe çıkarsan en iyisi logitech f310 olurdu bence
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeyi zorlayıp hall efectli bir gamepad almanızı tavsiye ederim hocam.Sadece pes oynuyorum fiyatı 700 falan olursa iyi olur önerdiginiz varmı