En iyi tercihlerden biri olur.bu civarda mouse öneriniz varmıdır?
kesinlikle kullanıyorum ve cok memnunumEn iyi tercihlerden biri olur.
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse Patentli Analog Teknoloji Patentli analog teknolojisi sayesinde XM1r, tıklamaları tam olarak tanımak için geleneksel sinyal iç karartıcılığının ötesine geçer. Bu yöntem dijital yaklaşımlardan çok daha üstündür. Dijital sinyal işleme yalnızca iki geri bildirim...shop.connectgame.com.tr
site güvenilir mi?? veya farklı bir öneriniz varmıdır artı olarak garanti olayı nasıl işler?En iyi tercihlerden biri olur.
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse Patentli Analog Teknoloji Patentli analog teknolojisi sayesinde XM1r, tıklamaları tam olarak tanımak için geleneksel sinyal iç karartıcılığının ötesine geçer. Bu yöntem dijital yaklaşımlardan çok daha üstündür. Dijital sinyal işleme yalnızca iki geri bildirim...shop.connectgame.com.tr
nvidia reflex desteği var mı?En iyi tercihlerden biri olur.
aga bu bütçeye bende araştırdım baya ve en iyisi bu çıktı site güvenilir sorunsuz geldi tek sorun 98lira kargo parası ödedim bunu instagrasm sayfalarında belirtmişler ama sitede yazmıyor o sinir bozucu onun dısında bence bu bütçeye alınabilecek en iyi mousesite güvenilir mi?? veya farklı bir öneriniz varmıdır artı olarak garanti olayı nasıl işler?
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...02-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,796876624.htmlbu civarda mouse öneriniz varmıdır?