Nvidia istersen Asus rtx 2060 3060 Lara bakabilirsin. Amd istersen rx 6600xt guzel bir kart.7000 TL civarında ekran kartı arıyorum
RX 6600 ve RTX 3050 var.7000 TL civarında ekran kartı arıyorum
İncehesapta gaming gecesi özel 6650 xt var stoğu varsa al 5 dksi var7000 TL civarında ekran kartı arıyorum
Almayın bişe sahtekarlardanİncehesapta gaming gecesi özel 6650 xt var stoğu varsa al 5 dksi var
Knk indirim var napalim 6650 xt yerine 6600 xt mi alalım şimdi sırf sunucu kapattılar diye? Ayrıca indirim önermek ne zamandan beri sahtekarlıkAlmayın bişe sahtekarlardan
Şu kafadan çıkın artık lütfenAlmayın bişe sahtekarlardan
Dün yoktun heralde url değiştirip insanları enayi yerine koyduklarınıKnk indirim var napalim 6650 xt yerine 6600 xt mi alalım şimdi sırf sunucu kapattılar diye? Ayrıca indirim önermek ne zamandan beri sahtekarlık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu kafadan çıkın artık lütfen
Vardım.hatta neler olduğunu canlı canlı gördüm.ve sabah girdiğimde hem süre 11 e kadar uzatılmıştı,hemde 6650 xt stoğu vardı.sitenin çöktüğünü biliyorum.Dün yoktun heralde url değiştirip insanları enayi yerine koyduklarını
Yani 11 kadar uzattılar da noldu kulaklık stoğu yenilendimiVardım.hatta neler olduğunu canlı canlı gördüm.ve sabah girdiğimde hem süre 11 e kadar uzatılmıştı,hemde 6650 xt stoğu vardı.sitenin çöktüğünü biliyorum.
Ya ne kulaklıkmis be o alacakların gerçekten ihtiyacı olduğunumu sanıyorsun? Zaten al sat yapacaklardı ve bir ürün üzerinden marka karalanmaz.Yani 11 kadar uzattılar da noldu kulaklık stoğu yenilendimi
Benim ihtiyacım vardı her neyse al sat yapar isterse kullanır url değiştirmek ne kardeşim suç suçYa ne kulaklıkmis be o alacakların gerçekten ihtiyacı olduğunumu sanıyorsun? Zaten al sat yapacaklardı ve bir ürün üzerinden marka karalanmaz.