Biraz baktım ama... Ne yurdışında ne de yurtiçinde bulamadım. Kolay gelsin7000 TL butcem var ekran karti onerirmisiniz rtx olursa sevinirim yurt disindan olur sorun değil
7000 TL butcem var ekran karti onerirmisiniz rtx olursa sevinirim yurt disindan olur sorun değil
Gerek stoklar gerek fiyatlar olsun gerçekten zor bir dönem fakat almak istiyorsanız 5600xt modellerine bakmanızı öneririm.7000 TL butcem var ekran karti onerirmisiniz rtx olursa sevinirim yurt disindan olur sorun değil
rtx istiyor arkadaşGerek stoklar gerek fiyatlar olsun gerçekten zor bir dönem fakat almak istiyorsanız 5600xt modellerine bakmanızı öneririm.
2060 (şahsi görüşüm) raytraycing ve dlss için alınabilecek en saçma kart fiyatları ilk zamanlardada aynı şekilde amd'ye göre balon fiyatlardı. Yanlış anlaşılmasın fanboy değilim.rtx istiyor arkadaş
stok konusunda biraz sorun var o yüzden 2. el sitelerinde çok az kullanılmış fatura kutusu garantili 2070Super gaming trio bulabilirsin.7000 TL butcem var ekran karti onerirmisiniz rtx olursa sevinirim yurt disindan olur sorun değil
Attığınız ilan linkinin açıklamasında bunu buldum. Millet kafayı yemiş silaha bıçak çekiyolarBiraz baktım ama... Ne yurdışında ne de yurtiçinde bulamadım. Kolay gelsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Çok doğru .Attığınız ilan linkinin açıklamasında bunu buldum. Millet kafayı yemiş silaha bıçak çekiyolar
PAUHSIHDIAUSHDIUAHDUIASHDAttığınız ilan linkinin açıklamasında bunu buldum. Millet kafayı yemiş silaha bıçak çekiyolar
AMD'ye göre kötü ama günün sonunda NVIDIA teknolojilerini barındırıyor. Sırf bunun için alınır2060 (şahsi görüşüm) raytraycing ve dlss için alınabilecek en saçma kart fiyatları ilk zamanlardada aynı şekilde amd'ye göre balon fiyatlardı. Yanlış anlaşılmasın fanboy değilim.
3000 serisine geçeceğim yakın zamanda tabii ki NVIDIA çok farklı bir pencere ama bu kartlar arasında rx5000 serisi idealPAUHSIHDIAUSHDIUAHDUIASHD
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD'ye göre kötü ama günün sonunda NVIDIA teknolojilerini barındırıyor. Sırf bunun için alınır
İlla rtx alacağım diyen birine amd aldırtamayız. Demek ki ihtiyacı var. Ben de fiyatlar ucuzlayınca 3000'e geçmeyi planlıyorum. Şu an 8 yıllık AMD ekran kartı kullanıyorum3000 serisine geçeceğim yakın zamanda tabii ki NVIDIA çok farklı bir pencere ama bu kartlar arasında rx5000 serisi ideal