Neler Yeni

Yardım 7000 TL Laptop Önerisi

Ne4x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ner4x
Merhabalar 7000 civarında gaming bir laptop arıyorum,oynayacağım oyunlar asetto corsa,forza horizon 4,gta 5,valorant,cs,13.cuma,rdr2 ve the witcher 3 gibi oyunlar ve ders yapmak ve film izlemek gibi.
Bütçeyi 8 bine kadar aşabilirim dediğim oyunları 1080p mediumda kasmadan oynatsın yeter.

Silvers

80+
Isınma kronik sorunu varmış diye duydum?
Hocam dünden beri bende laptop arıyorum. HP diyorum ısınma sorunu var diyorlar, lenovo diyorum aynı, asus diyorum yine aynı. Tek bildiğim bir şey var oda Acer Nitro'nun kesinlikle soğutmasının iyi olduğu. Yukarıdaki arkadaşın attığı laptop u göremedim görseydim atardım o daha iyi bir bak istersen.

Astrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Ertürk
Hocam dünden beri bende laptop arıyorum. HP diyorum ısınma sorunu var diyorlar, lenovo diyorum aynı, asus diyorum yine aynı. Tek bildiğim bir şey var oda Acer Nitro'nun kesinlikle soğutmasının iyi olduğu. Yukarıdaki arkadaşın attığı laptop u göremedim görseydim atardım o daha iyi bir bak istersen.
Knk bende acer nitro 5 an515-54 var rtx 2060 plan vatanda 10k Alcaksan onu alabilirsin biraz darboğaz var ama bi 8 ram daha takarsan hiçbir sorunu kalmaz

Ne4x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ner4x
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Bu laptop kullananan bir arkadaşım var ve valorantta işlemcinin 92 derece gördüğünü söyledi
İncelemelerine baktım ve garip ki Intel versiyonu gerçekten dediğiniz kadar ısınıyor.
Arkadaşınıza tavsiyem laptopun 4 köşesine de silgi veya herhangi bir tutacak koysun,yani laptopun alt kısmı havada olsun.
Laptop da 10 dereceye kadar düşüş yaşanır diye tahmin ediyorum.
Yukardaki arkadaşın attığı laptopu tavsiye ederim,F15 serisinde ısınma sorunu yok.
Bu fiyata 1 TB SSD olması da ayrı iyi.
Sepete ekleyince 300 lira düşüyor fiyat.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ahmet
İncelemelerine baktım ve garip ki Intel versiyonu gerçekten dediğiniz kadar ısınıyor.
Arkadaşınıza tavsiyem laptopun 4 köşesine de silgi veya herhangi bir tutacak koysun,yani laptopun alt kısmı havada olsun.
Yukardaki arkadaşın attığı laptopu tavsiye ederim,F15 serisinde ısınma sorunu yok.
1TB SSD'yi ne yapacaksın RAM 16GB olmadıktan sonra? Arkadaşın bütçesi 7 bin tl imiş. 7800 tl verip bir de 8GB RAM olması dezavantaj.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçene en uygun laptop bu. Nitro'dan bir tık düşük seviye. RAM takviyesi de yaparsın 8GB. https://www.hepsiburada.com/acer-as...ilir-bilgisayar-nh-q99ey-002-p-HBCV000007WZ9G

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
1TB SSD'yi ne yapacaksın RAM 16GB olmadıktan sonra? Arkadaşın bütçesi 7 bin TL imiş. 7800 TL verip bir de 8GB RAM olması dezavantaj.
Arkadaşın bütçesi 7000 TL değil açıklamayı iyi oku.
Bu fiyatlarda 16 GB ram olunca diğer parçalardan düşüyor onun yerine bu şekilde daha iyi.
İlerde depolama yükseltmek yerine bir tane daha ram alır olur biter.

Ne4x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ner4x
Bu laptopun donanımları i7 7700hq gtx 1050 8 gb ramli bir laptoptan iyi midir?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
500 daha arttır imzamdakini satayım sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular