Neler Yeni

Öneri 7000 TL Telefon Önerisi

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Bütçe
7000
Öncelik RAM ve depolama performansı olacak. Depolama performansından kastım hızdır. Birçok uygulamayı aynı anda kullanırım, arka planda çok uygulama çalıştırırım. Hiçbirinin kaybolmaması gerekir. Onun için RAM performansı iyi olan bir telefon olmasını istiyorum. 8 GB RAM olup da 3-5 uygulamayı hafızada tutamayacaksa kalsın.
Kaçak göçek olmaz, yurtdışı olmaz.
Outlet olur.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
Öncelik RAM ve depolama performansı olacak. Depolama performansından kastım hızdır. Birçok uygulamayı aynı anda kullanırım, arka planda çok uygulama çalıştırırım. Hiçbirinin kaybolmaması gerekir. Onun için RAM performansı iyi olan bir telefon olmasını istiyorum. 8 GB RAM olup da 3-5 uygulamayı hafızada tutamayacaksa kalsın.
Outlet olur.
8200 8300e falan 2.el s20 fe var bu bütçede alacağınız her sıfır cihazdan daha iyidir

Outlet olur.
samsung m14 çok güzel bu bütçede en iyisi
500tl bütçeyelede sd kart takarsın ram 4gb ama arkadaki tüm uygulamalar çalışır işlemcisi çok kuvvetli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Outlet olur.
şuan en ucuz burası en ucuz olması yetmediği gibi 250tl indirim yapmışlar ben dün 2 tane çaktım
https://www.hepsiburada.com/samsung...ntili-p-HBCV00003Z7Z3L?magaza=Samsung Türkiye
sepette 6199tl

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
samsung m14 çok güzel bu bütçede en iyisi
500tl bütçeyelede sd kart takarsın ram 4gb ama arkadaki tüm uygulamalar çalışır işlemcisi çok kuvvetli

şuan en ucuz burası en ucuz olması yetmediği gibi 250tl indirim yapmışlar ben dün 2 tane çaktım
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m14-128-gb-4-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00003Z7Z3L?magaza=Samsung Türkiye
sepette 6199tl
Hocam RAM önemli diyorum 4GB RAMli telefon öneriyorsunuz, yapmayın.
Outlet de olur 0 olmasına gerek yok. İşlemciyle pek işim yok, uygulamaları hızlı açsın özellike chrome'u çok sekmeli kullanıyorum onda hızlı olsun oyun oynamıyorum arada video edit yapıyorum. İşlemci 3. planda. Öncelik RAM ve depolama hızı. UFS 3 üstü olursa iyi olur

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,096
İsim
Lokman Doğan
redmi not 12 pro

kaçak ama

Hocam RAM önemli diyorum 4GB RAMli telefon öneriyorsunuz, yapmayın.
Outlet de olur 0 olmasına gerek yok. İşlemciyle pek işim yok, uygulamaları hızlı açsın özellike chrome'u çok sekmeli kullanıyorum onda hızlı olsun oyun oynamıyorum arada video edit yapıyorum. İşlemci 3. planda. Öncelik RAM ve depolama hızı. UFS 3 üstü olursa iyi olur
kanka istediğin şeyleri yapan ram değil işlemci

Uygulamayı arkaplanda tutan RAMdir.

Olur öyle şeyler. :)
arkaplanda tüm uygulamaları aç ram kalsa bile işlemci etkili
illa depolama ram diyosan
realme c55 256 8

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
Outlet olur.
Eğer en yeni teknolojik cihazı almaya paran yetmiyorsa düşük seviye almaktansa 2. El güçlü telefon al yoksa hem oarana yazık okur hemde dünyayı gereksiz çöplüğe çevirmeyiz o kadar

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Eğer en yeni teknolojik cihazı almaya paran yetmiyorsa düşük seviye almaktansa 2. El güçlü telefon al yoksa hem oarana yazık okur hemde dünyayı gereksiz çöplüğe çevirmeyiz o kadar
Outlet olur diyorum bu yüzden. Outlet Note 10 Lite veya S10 nasıldır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,997
Üyeler
164,591
Son üye
Özgür0671
Top Bottom