KralsınITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sistemin oyun performansı nasıl olurITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Her oyunu oynarsın.Kralsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemin oyun performansı nasıl olur
yok vallaKnk yemek sepeti kod fln yokmu ya bu aralar aç kalıyoruz
Paylaş direkt olduğu anyok valla
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bende bı RX 6500 XT li sistem bekliyorum beklessemi bunu direk alsammi ?Her oyunu oynarsın.
Akşama kalırsa ben alıcam. RX6500XT sistem kim getirecek ki?Bende bı RX 6500 XT li sistem bekliyorum beklessemi bunu direk alsammi ?
1600 tl sizce çok fazla değil mi? Patriot viper silver alabilir kendisinde yanlış değilsem samsung b die çip var mis gibi oc atar ve silikonları çok kalitelidir.Sana Ballistix bir RAM önereyim direk onu al.
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ya bı bilgim yok ama indirime fln girer anlamında demek istedimAkşama kalırsa ben alıcam. RX6500XT sistem kim getirecek ki?