7000 tl bütçeyle 1660s li sistem bulabilir bence+8 ram daha ekleyip alabilirsiniz 6400 TLSkywalker 5A-1650-S - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Skywalker 5A-1650-S masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Gamegarajın kasalarını nedense beğenmiyorum ya tüm fiyatı sisteme yatıyorlar.+8 ram daha ekleyip alabilirsiniz 6400 TLSkywalker 5A-1650-S - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Skywalker 5A-1650-S masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Stok yooooook.Neon MS – MoleculePC
moleculepc.com
Stok yok konu açtım hatta bakabilirsinizNeon MS – MoleculePC
moleculepc.com
Bu sistem de alınmaz maalesef. Bu sistemlerin anakartı özel üretiliyor ve içinde 2933mhz yeşil ramlar var. Eğer ilerde upgrade yapmak isterse de ürününün garantisi bozuluyor.HP Pavilion TG01-2037NT (435C4EA) / AMD Ryzen 3 5300G / GTX 1650 SUPER 4GB / 8 GB RAM / 256 GB M.2 SSD / Freedos Gaming Bilgisayar
Dilediğin gibi oynamaya hazır ol. Sorunsuz genişletme ve kolay yükseltmeler ile bu güçlü bilgisayar, seninle ve geleceğin oyunlarıyla uyum sağlar. Üstün eğlence, oyun ve çoklu görev deneyimi sunan güç…www.gaming.gen.tr
Garantiye yollayıp taktırtmakta bir seçenek aslında. Ben fiyatına göre öneriyorum ürünü.Bu sistem de alınmaz maalesef. Bu sistemlerin anakartı özel üretiliyor ve içinde 2933mhz yeşil ramlar var. Eğer ilerde upgrade yapmak isterse de ürününün garantisi bozuluyor.
Sepete ekleniyor ama, anlamadımStok yok konu açtım hatta bakabilirsiniz