Neler Yeni

7000TL Hazır Sistem Sadece Kasa

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Knk aylardır bekliyorum sistem çıkıyor kaçırıyorum bekleye bekleye nereye kadar. Sistem bekleye bekleye dolar artıyor sistemler dahada pahalaşıyor.
hocam legoo3 çıktığında 20 dk önceden siteyi atlamış bekliyordum

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
hocam legoo3 çıktığında 20 dk önceden siteyi atlamış bekliyordum
Kanka valla benim bazen işim oluyor bazende görmüyorum kaçırıyorum işte. Neyse şimdi gene mi beklemem gerek yoksa attığım linkteki sistemi mi alayım. Çünkü cidden sıkıldım.

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
Kanka valla benim bazen işim oluyor bazende görmüyorum kaçırıyorum işte. Neyse şimdi gene mi beklemem gerek yoksa attığım linkteki sistemi mi alayım. Çünkü cidden sıkıldım.
?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Yani 7k ya sistem aldiginizda 10k lık yeni nesil sistemler arasında cok büyük farklar oluyor. O kadar para veriyorken artık daha uzun ömürlü bir islemci anakart ya da ekran kartı tercih etmekte fayda var. Eger daha çıkamam sabredemem diyorsaniz alın çünkü fiyatlar ucuzlamayacak dolar ve euro alıyor başını giriyor. Eger bekleyecekseniz de paranızı döviz olarak tutun ki erimesini bir nebze azaltın.

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
Yani 7k ya sistem aldiginizda 10k lık yeni nesil sistemler arasında cok büyük farklar oluyor. O kadar para veriyorken artık daha uzun ömürlü bir islemci anakart ya da ekran kartı tercih etmekte fayda var. Eger daha çıkamam sabredemem diyorsaniz alın çünkü fiyatlar ucuzlamayacak dolar ve euro alıyor başını giriyor. Eger bekleyecekseniz de paranızı döviz olarak tutun ki erimesini bir nebze azaltın.
7Klık sistem ile 10Klık sistem arasında büyük fark var evet biliyorum. Daha çıksam desem 7.5k yapsam desem öyle fiyata bi sistem yok :d Beklemekte istemiyorum sanırım artık bunu alacağım.

Top Bottom