Arkadaşlar galaxy buds3 pro siparişimi iptal ediyorum. Bana bu fiyati geçmeyecek şekilde özellikle anc, şeffaf mod ve mikrofonu iyi olan kulaklik önerir misiniz. Tabi illaki müzik film de izleyeceğim günün 4 5 saatini müzik de dinleyeceğim.
Niye iptal ediyorsunArkadaşlar galaxy buds3 pro siparişimi iptal ediyorum. Bana bu fiyati geçmeyecek şekilde özellikle anc, şeffaf mod ve mikrofonu iyi olan kulaklik önerir misiniz. Tabi illaki müzik film de izleyeceğim günün 4 5 saatini müzik de dinleyeceğim.
Bence her türlü fiyatı ne olursa olsun değer.iphone kullanıcısıysan airpods pro 2.nesilden şaşma bence tam uyumlular ve ses kalitesi çok iyi , anc'si de harika
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama zam gelmiş sanırım değmeyebilir..
Yabi buds3 pro yerine airpods pro mu almalıyım? Özelliklerini kullanmayacağım ama ?Bence her türlü fiyatı ne olursa olsun değer.
Teşekkür ederim dostum. Genelde ankerin bu modelini tavsiye eden çok oluyor, yukarıda yorumda da bahsettim. 4 senedir askerin kulaklıklarıni kullanıyorum ve gerçekten kaliteli sağlam ürünleri var ses konusunda da güzeller ama mikrofonu çok iyi değil açıkçasıbu gayet yeterli olur diye dfüşünüyorumAnker SoundCore Liberty 4 NC TWS Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Liberty 4 NC TWS Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Liberty 4 NC TWS Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com