7000tl'ye 17" laptop önerisi

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar kardeşime oyun amaçlı kullanılacak laptop almak istiyor ailem bilgisayardan anlayan olarak bu işi bana kitlediler 7000'i mümkünse geçmeyecek. Kronik sıkıntısı olmayan, uzun süre dayanacak bir laptop önerinizi isteyecektim. 7000'tl verdikten sonra malzeme kalitesi kötü yada kronik sorunları nedeniyle servislerde sürünmek istemem kardeşim ben anlamam diyerek o işleride bana kitler :( Ne biçim laptop bulmuşsun falanlarda cabası...

en ucuz abraya ram eklemesi yaparak alın en iyisi olur.bu fiyata malzeme kalitesi vb çok şey beklemeyin zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
intel pentium senin linkdeki laptop satışta değil kanımca :)
snowfoxstache muhtemelen dediğiniz gibi olacak ama konu açarsam daha doğru fikir sahibi olurum dedim. Özellikler konusunda az çok fikir sahibi olsamda piyasayı sıkı bir şekilde takip etmediğim için kronik sorun gibi konulardan bi haberim. O yüzden konu açmak daha iyi olur dedim. Monster konusuna gelince herkes etrafımda hiç kullanan yok o kadar sorunsuz bir marka mı? Çok öneren var internette gördügüm kadarıya.

Birde başlığı düzenledim tercihen 17" film falan izlerken güzel olur dedim dayanıklı ve performanslı olsun ağırlık sıkıntı olmaz kanımca kardeşim ona razı

a7 12.2 tercih edebiliriz biz alana kadar fiyatı dahada artmazsa :) Kasa kalitesi nasıl peki? Gerçi yakın zamanda mağazası hala açıksa gidip bakacağız kardeşimle başka alternatif bulamazsak ama varsa kullanan burada yazarsa özellikle uzun süredir kullanan varsa yorumda bulunacak sevinirim. Etrafımda laptop kullanan çok kişide özellikle kasa plastikse monitörle kasanın birleştiği köşelerdeki vidaları bir süre sonra tutmayan gördüm uzun vadede de bu nasıl?

Monsterlar hep sorunlu diyorlar. Monsterdan adam akıllı memnun olan kimse göremedim.

Millet ne akla monster öneriyor o zaman sorunlarını göz ardı edip özellikleri için mi? Sorunsuz yada daha doğrusu minimum sorun sorun çıkaran laptop almak dururken 10 numara özelliği olan ama sık sıkıntı çıkaran laptobu napayım? 10 numara olmasın 9 olsun sorunsuz olsun isterim hadi en kötü 8 numara olsun aşağısında beni taşlar kardeşim:ROFLMAO:

Birde mümkünse Kamina hangi modellere denk geldin ne sorunları vardı o konuda beni aydınlatabilirsen sevinirim.

Ekleme:Başlığı düzenledim kardeşim 15.6" ihtimalinden vazgeçti direk 17.3 istiyor. Ekran kartı olarak 1650 ti kafasına yattı ondan aşağı ekran kartı istemiyor.
Verdiğiniz linkte hepsiburada da vardı a7 v12.2 ama biz parayı toparlayana kadar kaldırmışlaro_O
Hepsiburadadan sonra Amazon en ucuz gözüküyor. Biraz daha koyup Amazon.com.tr'den alabiliriz. Monster'ın kendi sitesi neden pahalı :(

Son düzenleme:
Bu msj'ı kaldırabilir misiniz düzelti görmemişim. Şimdi eklemeyi yukarı yaptım. Bilerek flood yapmadım :)

Son düzenleme:
yani abra serisi var 17 inç o fiyata ama malzeme kalitesinden memnun kalacapınızı söylemem

😭 7000tl az para mı yahu kalitesiz. Bu paraya kaliteli laptop yok mu şimdi? Gerçi alamadık Amazon.com.tr'den sipariş geçeyim dedim reddedildi niyeyse :)

Ekleme:Banka para transferini engelliyormuş görüştüm blokeyi kaldırdılar transfer gerçekleşti ama laptop kullanılmış geldi:(
Legacy bios'u etkinleştiremediğimden usb'den hdd sentineli çalıştırıp hdd'nin verilerine bakamamıştım. Ram test yaptım bende sonra format attım sürücüleri bile kurmadan hdd sentineli kurdum baktım 450gb yazılmış benim format 40-50gb tuttu desem gerisini önceki sahibi yazmış:eek: Başına böyle bir şey gelen var mı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,828
Üyeler
189,164
Son üye
Sanane2
Geri