Yardım 700bin₺ kadar alım satımı kolay temiz araba.

yazın sonlarında 1.4 vardı lpg ile 120 km yolu 180/195 tl arası yakıyordu
Hocam birde konudan biraz çıkacağım ama siz 1.4'te hangi Yağı kullanıyordunuz? Araba yarın Yağ eklencek Bende Castrol düsünüyorum ama sizin bir Öneriniz var mı? Yağın kalitesine göre Yağ eksiltmeyi kesiyormuş diye duydum.

Hocam birde konudan biraz çıkacağım ama siz 1.4'te hangi Yağı kullanıyordunuz? Araba yarın Yağ eklencek Bende Castrol düsünüyorum ama sizin bir Öneriniz var mı? Yağın kalitesine göre Yağ eksiltmeyi kesiyormuş diye duydum.
serviste değişti, kısa süre kullandık 60k bakımı nı yaptırdık 63 yada 65k km de sattı .

serviste değişti, kısa süre kullandık 60k bakımı nı yaptırdık 63 yada 65k km de sattı .
Ama Hocam söye bir sey gördüm, Servis Opar marka kullanıyor oda yağ eksiltiyor diye. Siz satmadan önce yağına baktınız mı? Bizim 2.El olduğundan tam bilemiyorum. Su anda 34 bin küsürde ve sanırsam 25 bin civarında bakımı yapılmış. Arabada yağ nerdeyse 0 olması haricinde bir skıntısı yok :d

Ama Hocam söye bir sey gördüm, Servis Opar marka kullanıyor oda yağ eksiltiyor diye. Siz satmadan önce yağına baktınız mı? Bizim 2.El olduğundan tam bilemiyorum. Su anda 34 bin küsürde ve sanırsam 25 bin civarında bakımı yapılmış. Arabada yağ nerdeyse 0 olması haricinde bir skıntısı yok :d
tam ne kadar bilmiyorum ama eksiltiyor .

3 silindir ön yargısıyla asla yaklaşmayın
3 silindir ön yargısı nedir? 4 yılda 90bin km kullandım hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Şimdiki arabam da 3 silindirli. Onu da alalı 1 sene oldu 21000km yol yaptım. Şu anda çift silindir bir motosiklet kullanıyorum. Onu da 3 silindirle değiştirme planlarım var. 3 silindirde bilmediğim bir şey varsa bileyim yani.

3 silindir ön yargısı nedir? 4 yılda 90bin km kullandım hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Şimdiki arabam da 3 silindirli. Onu da alalı 1 sene oldu 21000km yol yaptım. Şu anda çift silindir bir motosiklet kullanıyorum. Onu da 3 silindirle değiştirme planlarım var. 3 silindirde bilmediğim bir şey varsa bileyim yani.
ne demek istediğinizi pek anlayamadım ama ben yazdığım mesajda üç silindire sövmedim, övdüm. bende 3 silindirli araba kullanıyorum zaten. bazı insanlar 3 silindir gitmez etmez diye düşündüğü için "üç silindir ön yargısı" dedim.

ne demek istediğinizi pek anlayamadım ama ben yazdığım mesajda üç silindire sövmedim, övdüm. bende 3 silindirli araba kullanıyorum zaten. bazı insanlar 3 silindir gitmez etmez diye düşündüğü için "üç silindir ön yargısı" dedim.
Pardon ben 3 silindir alma dedin diye anladım. Yanlış anlamışım

Takıntınız varsa bilemem ancak mesela sol arka kapı sağ ön kapı değişti diyelim ne oluyor biri bana anlatabilir mi :D Araç daha çok mu yakıyor. Off ya değişenim var diyerek daha mı çabuk bozulası geliyor

Arkadaşlar öncelikle ilk arabam olacak ve 2 senede ancak bu kadar biriktirebildim. Az çok araba bilgim var ama alım satımı kolay olsun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne önerirsiniz?
-Ağır hasar kaydı olmasın
-Değişen olmasın.
-Taksi çıkması olmasın
-Tercihen km yüksek olmasın.
-Beni işe götürüp getirecek istanbul trafiğine dayanabilecek bir araba. İzin günlerinde memleketime ailemi görmeye gideceğim.
Honda civic fd6 kasa Hondanın en çok tutulan kasası ya da polo golf gibi arabalar çok hızlı satar ya da japon toyota vs. Bunlara yöneltebilirsiniz

Takıntınız varsa bilemem ancak mesela sol arka kapı sağ ön kapı değişti diyelim ne oluyor biri bana anlatabilir mi :D Araç daha çok mu yakıyor. Off ya değişenim var diyerek daha mı çabuk bozulası geliyor
Arabanın orijinalinin bozulması ülkemizdeki piyasada aracın değerini düşürüyor, tramer kaydı da varsa üstüne kaskodan da aracın değeri düşüyor doğal olarak elimde patlar korkusu yaşıyor halkımız. Şahsen değişenli arabayı boyalı arabaya tercih ederim, değişim işlemi tramer olarak işlenmemiş ve yetkili serviste yapılmışsa daha da iyi olur. Bir de şöyle bir durum var kapılardan birisi değiştiyse o araç zaten ya ağır hasar kayıtlıdır ya da ana iskeleti işlem görmüştür ki bu da aracın yapısal bütünlüğünü tehlikeye atar, bu da can güvenliğinizi riske atmaya ve korkmaya yetecek bir sebep.

Hocam değişen değilde bazen işçilikler çok kötü olabiliyor arabanın her yeri macun olabiliyor araba komple öyle olsa baya bir ağırlık katıyor o da yakıtı etkiler(ne düzeyde etkiler bilemem ama yinede neredeyse etkilemez ama olsjn) birde satarken kolay satiliyor

Hocam değişen değilde bazen işçilikler çok kötü olabiliyor arabanın her yeri macun olabiliyor araba komple öyle olsa baya bir ağırlık katıyor o da yakıtı etkiler(ne düzeyde etkiler bilemem ama yinede neredeyse etkilemez ama olsjn) birde satarken kolay satiliyor
Aerodinamiyi ve ağırlık dağılımını bozacak şekilde yapıldıysa işlem uzun yolda çok etkiler

Aerodinamiyi ve ağırlık dağılımını bozacak şekilde yapıldıysa işlem uzun yolda çok etkiler
Adam o macunla 2 araba daha çıkartır bizim sanayiciler birde o kadar macun yemiş bir arabanın alt takım şase vs. Ne haldedir bilemiyorum tabii benimki uç bir örnek çok azdır ama var mı var o tür araçlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri