Yardım 700bin₺ kadar alım satımı kolay temiz araba.

Bende 700-800 bandında araç bakıyorum en mantıklı duran şuan o fiyatlara Opel Astralar var Daha önce J kasa kullandım Sağlam ve güzel araba tekrar onlara bakıyorum Astra bakabilirsin 700 den aşağı fiyatlarda malesef düzgün araç yok

Arkadaşlar öncelikle ilk arabam olacak ve 2 senede ancak bu kadar biriktirebildim. Az çok araba bilgim var ama alım satımı kolay olsun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne önerirsiniz?
-Ağır hasar kaydı olmasın
-Değişen olmasın.
-Taksi çıkması olmasın
-Tercihen km yüksek olmasın.
-Beni işe götürüp getirecek istanbul trafiğine dayanabilecek bir araba. İzin günlerinde memleketime ailemi görmeye gideceğim.
Parayı altına at geç acelesi yoksa yıl sonuna 900 1m olur paran (YTD)

Parayı altına at geç acelesi yoksa yıl sonuna 900 1m olur paran (YTD)
Param altında da zaten bu aralar arabanın yokluğunu cidden hissetmeye başladım bir de inşallah evlenmeye niyetim var malum araban olup olamdığınıda hep soruyorlar aradan çıksın dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Opelleri babam ve arkadaş çevrem önermiyor çok kronik sorunları oluyormuş ondan çekiniyorum.

Opelden çekiniyorum hocam çevrem hiç olumlu konuşmuyor o yüzden onlara yanaşmadım hiç.

Param altında da zaten bu aralar arabanın yokluğunu cidden hissetmeye başladım bir de inşallah evlenmeye niyetim var malum araban olup olamdığınıda hep soruyorlar aradan çıksın dedim.

Opelleri babam ve arkadaş çevrem önermiyor çok kronik sorunları oluyormuş ondan çekiniyorum.

Opelden çekiniyorum hocam çevrem hiç olumlu konuşmuyor o yüzden onlara yanaşmadım hiç.
Mesele Düzgün ve temiz bakılmış opel bulmak eğer düzgün bakılmamıs bakımları tam yapılmamıs opel alırsanız dediğiniz gibi sorun çıkarabilir, Opelle birde Yan sanayi parça kabul etmiyor orjinal kullanmanız lazım narin arabalar düzgün bakılmısı bulunursa sorun cıkarmaz

2 ay önce golf 7 180.000 kmde ağır hasarlıyı 500e alıp 2 hafta önce 600'e sattım. Değerlendirebilirsin golfleri, ağır hasarlılarında piyasası var dostum. Golfun değişeni yok 2 parça boyası vardı sadece

Civic.

Kia cee'd bakabilirsiniz. 1.6 CRDi 136 lik modeli . 5 yıl 2011 Cerato , 6 yıl 2014 Sportage kullanmış biri olarak kesinlikle Kia oneririm . Malzeme kalitesi gayet güzel , gidişi kaçışı güzel , tipi şahsen gayet güzel , yakıtı cee'd özelinde gayet iyi donanımı da gayet güzel . 2015 manuel comfort paket hatasız bulunur, 3-4 yaş daha yaşlı dolu paket bulunur belki .

Ek olarak piyasa konusunda kuşkunuz olmasın , Cerato için net bir şey diyemem galeriye verdim takasta ama Sportage i 1.5-2 ay önce 3 günde sattım .

https://shbd.io/s/4iLTVJBW şu tarz olabilir almadan önce iyice araştırın . Bu paketlerde hız sabitleme ve otomatik yatay park var diye biliyorum ama bir sorun tam emin değilim.

Son düzenleme:

Ne alaka kanka 2008

Honda ve Toyota nissan da hareketli ama işte biraz araştırıp alacaksın ben rastgele bir ilana bakıp attım linki
Adana- Osmaniye tarafında bedava olsa da araç almam

Çok tatlı bir araç ama turbo benzinli değil atmosferik benzinli ve torku düşük. Görece düz, şehir içi kullanım için ideal bir araç. Otomatiği makbuldür ama manueli de güzeldir. Kullanım keyifli Satımı da kolay olur

Kia cee'd bakabilirsiniz. 1.6 CRDi 136 lik modeli . 5 yıl 2011 Cerato , 6 yıl 2014 Sportage kullanmış biri olarak kesinlikle Kia oneririm . Malzeme kalitesi gayet güzel , gidişi kaçışı güzel , tipi şahsen gayet güzel , yakıtı cee'd özelinde gayet iyi donanımı da gayet güzel . 2015 manuel comfort paket hatasız bulunur, 3-4 yaş daha yaşlı dolu paket bulunur belki .

Ek olarak piyasa konusunda kuşkunuz olmasın , Cerato için net bir şey diyemem galeriye verdim takasta ama Sportage i 1.5-2 ay önce 3 günde sattım .

https://shbd.io/s/4iLTVJBW şu tarz olabilir almadan önce iyice araştırın . Bu paketlerde hız sabitleme ve otomatik yatay park var diye biliyorum ama bir sorun tam emin değilim.
Hocam kia almayı riske giremem gibi güzel araba ama dediğim gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri