Neler Yeni

700TL param var yaşım küçük ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Merhaba 15 yaşındayım ve sadece papara kartım var sizlere sorum şu hadi 300tl daha birimtirdim 1000tl param var nereye yatırım yapmalıyım. yatırımımdan bir beklentim yok bu arada sadece bu işlere erkenden girmek istediğimden yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert buyukkaya
Merhaba 15 yaşındayım ve sadece papara kartım var sizlere sorum şu hadi 300tl daha birimtirdim 1000tl param var nereye yatırım yapmalıyım. yatırımımdan bir beklentim yok bu arada sadece bu işlere erkenden girmek istediğimden yapıyorum
bence annene babana soyleyip ustune para koyup altına yatırım yapmalısınız malum kış geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence annene babana soyleyip ustune para koyup altına yatırım yapmalısınız malum kış geliyor.
Ya kral yatırımı kendim öğrenmek istiyorum btc işine felanda babam aracılığıyla girebilirim bu arada .kendi yatırımlarını yapsınlar ben kendiminkini yapmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
BTC işine sakın ama sakın bulaşma. Ben e-ticaret yapıyorum mesela 1 yıldır. Al-sat yapabilirsen o parayı ikiye, üçe katlayabilirsin. Güzel taktikler var bunun için. Yardımcı da olabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BTC işine sakın ama sakın bulaşma. Ben e-ticaret yapıyorum mesela 1 yıldır. Al-sat yapabilirsen o parayı ikiye, üçe katlayabilirsin. Güzel taktikler var bunun için. Yardımcı da olabilirim.
Çok sevinirim gerçekten e-ticarete çok ilgiliyim fakat bilgim yok elde tutulur bir üründe bulamad8m o nedenle e-ticareti pas geçmiştim

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Yani kardeşim 1000 TL var diye bütün olanakları pas geçmen de bir saçmalık olduğunu düşünüyorum. E ticarette tabiiki de güzel bir seçim ama elinde 1000 tl var diye yapmamazlık yapma sakın! Ayrıca belirtmek isterim ki günümüz şartlarında 1000 TL ile hiç bir şey yapılmaz. O parayı biriktirmeyi düşünmelisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kral yatırımı kendim öğrenmek istiyorum btc işine felanda babam aracılığıyla girebilirim bu arada .kendi yatırımlarını yapsınlar ben kendiminkini yapmak istiyorum
Kral BTC e işine 1000 tl ile giremezsin. Zaten programı kavraman için 5000 tl yi gözden çıkarmalısın eğer ki bu işte ciddi yatırım yapacaksan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Yani kardeşim 1000 TL var diye bütün olanakları pas geçmen de bir saçmalık olduğunu düşünüyorum. E ticarette tabiiki de güzel bir seçim ama elinde 1000 TL var diye yapmamazlık yapma sakın! Ayrıca belirtmek isterim ki günümüz şartlarında 1000 TL ile hiç bir şey yapılmaz. O parayı biriktirmeyi düşünmelisin.

Kral BTC e işine 1000 TL ile giremezsin. Zaten programı kavraman için 5000 TL yi gözden çıkarmalısın eğer ki bu işte ciddi yatırım yapacaksan.
Haklısın fakat ben pas geçtiğim olasılıkları paramın fazla yada az gelmesinden değil bilmediğimden pas geçtim sadece e-ticaret yapıcam onu yapıcam bunu yapıcam demedim araştırıcam dedim parayıda kaar etme amaçlı değil borsa kullanımı ve kendimi ticaret konusunda geliştirmek için kullanıcam

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
@BugategAyas e ticaret dediğiniz sahibinden al sat mı yoksa toptan ucuza bir ürün alıp trendyol hepsiburada gibi pazaryerlerinde satmak mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Çok sevinirim gerçekten e-ticarete çok ilgiliyim fakat bilgim yok elde tutulur bir üründe bulamad8m o nedenle e-ticareti pas geçmiştim
Abicim yaşın küçük olduğu için şirket kuramazsın kendi üstüne. Benim sana tavsiyem yaşını doldurana kadar şirket işlerine girme. Hepsiburada, Trendyol, n11 gibi sitelerden uygun fiyatlı ürünleri toptan al (ki 75 TL üzeri kargo ücreti ödeme ve üzerine %50 kâr koy) %50 kâr ile elden satış yap. Arkadaşların olur, ailen olur, akrabaların olur...Hatta letgoda bile satabilirsin. Mesela ben şu an bu satış stratejisini uyguluyorum. Biraz da ağzın laf yaparsa o para 4e bile katlanır. Ama tabi paranın tamamını kullanma. 1/3'ünü kullanabilirsin ilk etapta. Korkma, ürünlerin elinde kalmaz Allah'ın izniyle. Kalırsa da tecrübe etmiş olursun.

@BugategAyas e ticaret dediğiniz sahibinden al sat mı yoksa toptan ucuza bir ürün alıp trendyol hepsiburada gibi pazaryerlerinde satmak mı
Hocam bütün pazaryerlerinde mağazam var fakat sadece Amazon üzerinde 3-4 ürünüm var satışta olan. 2 ürün Amazon depomda, diğer ürünler de dropshipping mantığında.

fruko.gzz

80+ Silver
Abicim yaşın küçük olduğu için şirket kuramazsın kendi üstüne. Benim sana tavsiyem yaşını doldurana kadar şirket işlerine girme. Hepsiburada, Trendyol, n11 gibi sitelerden uygun fiyatlı ürünleri toptan al (ki 75 TL üzeri kargo ücreti ödeme ve üzerine %50 kâr koy) %50 kâr ile elden satış yap. Arkadaşların olur, ailen olur, akrabaların olur...Hatta letgoda bile satabilirsin. Mesela ben şu an bu satış stratejisini uyguluyorum. Biraz da ağzın laf yaparsa o para 4e bile katlanır. Ama tabi paranın tamamını kullanma. 1/3'ünü kullanabilirsin ilk etapta. Korkma, ürünlerin elinde kalmaz Allah'ın izniyle. Kalırsa da tecrübe etmiş olursun.

Hocam bütün pazaryerlerinde mağazam var fakat sadece Amazon üzerinde 3-4 ürünüm var satışta olan. 2 ürün Amazon depomda, diğer ürünler de dropshipping mantığında.
hocam toptan derken ucuz olduğu anımı bekleyelim? orayı açabilirmisiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,548
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom