Neler Yeni

700TL param var yaşım küçük ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Yani kardeşim 1000 TL var diye bütün olanakları pas geçmen de bir saçmalık olduğunu düşünüyorum. E ticarette tabiiki de güzel bir seçim ama elinde 1000 TL var diye yapmamazlık yapma sakın! Ayrıca belirtmek isterim ki günümüz şartlarında 1000 TL ile hiç bir şey yapılmaz. O parayı biriktirmeyi düşünmelisin.
Ben bu görüşe katılmıyorum. 200 TL'yle bile ticarete girersin. Ha sen sırf e-ticareti söylüyorsan o ayrı ama ben 100-200 lirayla bile ticaret yaparım. O tamamen stratejiye bağlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam toptan derken ucuz olduğu anımı bekleyelim? orayı açabilirmisiniz?
Toptandan kastım şu;
Bir ürünü trendyolda 15 TL'ye buldunuz diyelim ki. Bu ürünü 2-3 adet alırsanız 30-45 TL yapar ve 75 TL altında olduğu için kargo bedeli ödersiniz. ama 10 adet alırsanız kargo ödemezsiniz ve bu ürünlerin elden satışında kâr payı daha fazla olur. Hele bir de indirimli zamanlara denk gelirse off offf...

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Ben bu görüşe katılmıyorum. 200 TL'yle bile ticarete girersin. Ha sen sırf e-ticareti söylüyorsan o ayrı ama ben 100-200 lirayla bile ticaret yaparım. O tamamen stratejiye bağlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toptandan kastım şu;
Bir ürünü trendyolda 15 TL'ye buldunuz diyelim ki. Bu ürünü 2-3 adet alırsanız 30-45 TL yapar ve 75 TL altında olduğu için kargo bedeli ödersiniz. ama 10 adet alırsanız kargo ödemezsiniz ve bu ürünlerin elden satışında kâr payı daha fazla olur. Hele bir de indirimli zamanlara denk gelirse off offf...
200 TL ye e-ticaret gibi şeyler çok saçma :D . Bunun kdv si var vergisi var ekstaradan devlete vergi ödemesi var. Yani bilip bilmeden yorum yapmanız saçma. Ben ayriyeten BTC işi için söylemiştim ''KRİPTO''. Kasettiğiniz şeyler ticaret tabiiki de, 200 TL ile ticaret yapılır ama çocuk daha 15 yaşında ne alıp ne satıcak

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
200 TL ye e-ticaret gibi şeyler çok saçma :D . Bunun kdv si var vergisi var ekstaradan devlete vergi ödemesi var. Yani bilip bilmeden yorum yapmanız saçma. Ben ayriyeten BTC işi için söylemiştim ''KRİPTO''. Kasettiğiniz şeyler ticaret tabiiki de, 200 TL ile ticaret yapılır ama çocuk daha 15 yaşında ne alıp ne satıcak
Yazımı tamamen okumadan cevap yazmanız kadar saçma olamaz emin olun. Önce bi okumayı öğrenin de öyle tartışalım.

Top Bottom